Ultima oră
"Bă, fraţilor, suntem în urna a treia, mă, aproape de inexistenţă". Discurs dur după victoria României în Kosovo | VIDEO EXCLUSIV "Bă, fraţilor, suntem în urna a treia, mă, aproape de inexistenţă". Discurs dur după victoria României în Kosovo | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Execuţie în direct! Germania a învins-o pe Ungaria, scor 5-0 VIDEO | Execuţie în direct! Germania a învins-o pe Ungaria, scor 5-0
VIDEO | Zi spectaculoasă în Nations League! S-au marcat 34 de goluri VIDEO | Zi spectaculoasă în Nations League! S-au marcat 34 de goluri
Gigi Becali a dat ordinul! Cei trei fotbalişti care vor juca în atac la FCSB Gigi Becali a dat ordinul! Cei trei fotbalişti care vor juca în atac la FCSB
Modul în care a fost tratată delegaţia României de kosovari | EXCLUSIV Modul în care a fost tratată delegaţia României de kosovari | EXCLUSIV
U BT Cluj - CSM Oradea, scor 93-84, în finala Turneului Memorial ”Toni Alexe” U BT Cluj - CSM Oradea, scor 93-84, în finala Turneului Memorial ”Toni Alexe”

Cutremur în NBA! Decizia luată de LeBron James cu privire la viitorul său

Baschet Publicat de Tudor Moisa pe 26 mai 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38217/21606239/1/profimedia-0865536064.jpg

Ajuns la finalul celui de al 21-lea sezon, LeBron James continuă să impresioneze, chiar dacă este cel mai în vârstă baschetbalist din NBA.

După titlul cucerit de Lakers în 2020, LBJ şi Anthony Davis nu au mai reuşit să câştige un alt campionat, iar acum se pare că James a luat o decizie şoc. Numit în a treia echipă a sezonului, LeBron ar urma să egaleze recordul de sezoane în NBA la o altă echipă!

Rich Paul a avut o scăpare în direct la televizor şi a dezvăluit că LeBron James va fi liber de contract în această vară. Rich Paul este agentul superstarului.

Contractul lui LeBron a ajuns la final, dar acesta include o clauză de prelungire, pe un sezon, care poate fi activată doar de jucător. Dacă ar activa clauza, James ar urma să câştige la Lakers nu mai puţin de 51,4 milioane de dolari în sezonul viitor.

"LeBron e liber de contract. Trebuie să mă focusez pe business-ul lui şi să o las pe Lakers să angajeze pe cine vor să angajeze. El mereu a jucat, indiferent de antrenorul care a fost acolo", a fost prima declaraţie a lui Rich Paul, la TNT.

Jurnalistul Chris Haynes a intervenit şi a revenit asupra primei propoziţii rostite de Paul, moment în care agentul a încercat să evite subiectul, semn că i-a scăpat când a spus că LeBron va deveni liber de contract.

"Chris, ştii că nu fac business în direct ...", a fost încercarea de eschivă a lui Rich Paul. "Nu ştiu ce va face. Vom face ce facem în fiecare an, vom evalua situaţia şi vom lua cea mai bună decizie", a încheiat Rich Paul.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Baschet

Ultimele articole Toate articolele