Ultima oră
Un număr de 68 de echipaje vor lua startul TESS Rally Braşov - Ediţia 53 Un număr de 68 de echipaje vor lua startul TESS Rally Braşov - Ediţia 53
VIDEO | Rapid - ”U” Cluj, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. „Sepcile Roşii” au deschis scorul, în urma unei faze superbe VIDEO | Rapid - ”U” Cluj, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. „Sepcile Roşii” au deschis scorul, în urma unei faze superbe
Ons Jabeur a anunţat că nu va mai evolua în acest sezon Ons Jabeur a anunţat că nu va mai evolua în acest sezon
A fost anunţată echipa României pentru turneul final BJK Cup! Cele cinci sportive alese de Horia Tecău A fost anunţată echipa României pentru turneul final BJK Cup! Cele cinci sportive alese de Horia Tecău
Louis Munteanu a spus că e mai inteligent decât fundaşii de la FCSB! Replica lui Dawa Louis Munteanu a spus că e mai inteligent decât fundaşii de la FCSB! Replica lui Dawa
MM Stoica, dat pe spate de preferatul lui Becali: ”A fost concentrat” | VIDEO EXCLUSIV

MM Stoica, dat pe spate de preferatul lui Becali: ”A fost concentrat” | VIDEO EXCLUSIV

CSM Oradea va găzdui turneul preliminar din Liga Campionilor în care va juca pentru grupele competiţiei

Sporturi Publicat de Tudor Moisa pe 20 aug 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38128/21707661/1/ste-bazin.jpg

Echipa de polo CSM Oradea va evolua în bazinul propriu în meciurile din preliminariile Ligii Campionilor. Orădenii au fost repartizaţi în grupa C, iar în grupa A, la Jug, va juca şi Dinamo Bucureşti. Campioana Steaua Bucureşti va debuta direct în faza grupelor competiţiei.

Pentru doar patru locuri disponibile în grupele Ligii Campionilor se vor bate 18 echipe, între care şi două româneşti. Astfel, în grupa A, găzduită de Dubrovnik, va evolua Dinamo Bucureşti, alături de Jug AO, Barcelona, Jadran Herceg Novi şi Banja Luka, în timp ce formaţia CSM Oradea va găzdui grupa C, din care mai fac parte Brescia, Spandau 04 Berlin, ENKA SC şi AC PAOK.

Celelalte două grupe de câte patru echipe vor fi găzduite de Kraguevac şi Sabadell.

Doar prima clasată se va califica mai departe din fiecare grupă preliminară, iar celelalte echipe vor putea continua în preliminariile LEN Euro Cup.

Campioana Steaua Bucureşti a fost repartizată direct în grupele principale, urmând a evolua în grupa A, cu Novi Belgrad, Hanovra şi câştigătoarea grupei preliminare C, unde se află şi CSM Oradea.

Dacă va trece de preliminarii, Dinamo Bucureşti ar urma să evolueze în grupa C, cu Barceloneta, Marsilia şi Vassas.

Turneele din preliminarii vor avea loc între 13-15 septembrie, iar sezonul regulat va începe în 8 octombrie. Primele două clasate în grupele principale se vor califica în sferturi (4 februarie – 14 mai), cu câştigătoarele participante ulterior la Turneul Final Four (30 mai – 1 iunie).

De asemenea, echipele clasate pe locurile 3-4 în grupele principale au şansa de a continua în faza eliminatorie din LEN Euro Cup.

Deţinătoarea Ligii Campionilor este FTC Budapesta.

mail-share icon Email
viewscnt

Sporturi

Ultimele articole Toate articolele