Ultima oră
"Bă, fraţilor, suntem în urna a treia, mă, aproape de inexistenţă". Discurs dur după victoria României în Kosovo | VIDEO EXCLUSIV "Bă, fraţilor, suntem în urna a treia, mă, aproape de inexistenţă". Discurs dur după victoria României în Kosovo | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Execuţie în direct! Germania a învins-o pe Ungaria, scor 5-0 VIDEO | Execuţie în direct! Germania a învins-o pe Ungaria, scor 5-0
VIDEO | Zi spectaculoasă în Nations League! S-au marcat 34 de goluri VIDEO | Zi spectaculoasă în Nations League! S-au marcat 34 de goluri
Gigi Becali a dat ordinul! Cei trei fotbalişti care vor juca în atac la FCSB Gigi Becali a dat ordinul! Cei trei fotbalişti care vor juca în atac la FCSB
Modul în care a fost tratată delegaţia României de kosovari | EXCLUSIV Modul în care a fost tratată delegaţia României de kosovari | EXCLUSIV
U BT Cluj - CSM Oradea, scor 93-84, în finala Turneului Memorial ”Toni Alexe” U BT Cluj - CSM Oradea, scor 93-84, în finala Turneului Memorial ”Toni Alexe”

Cristi Manea i-a luat la mişto pe fanii CFR-ului! "Aici i-am găsit"

Fotbal Romania Publicat de Tudor Moisa pe 10 iul 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/40167/21662917/1/manea.jpg

Cristi Manea a semnat cu Rapid, în această vară. După ce a ajuns în Giuleşti, fundaşul a avut un mesaj dur pentru conducerea formaţiei ardelene, iar acum i-a înţepat pe fanii vicecampioanei.

Manea a fost prezent, astăzi, la prezentarea oficială a tricourilor pe care le vor purta jucătorii rapidişti. El a spus că îi place să vadă suporteri mulţi în tribună, aluzie la faptul că lumea nu se înghesuie la meciurile CFR-ului.

”Sunt foarte fericit că am ajuns aici şi că voi juca în acelaşi tricou vişiniu. Am spus de multe ori că îmi place să văd suporteri mulţi în tribună şi aici i-am găsit.

Antrenorul are o mentalitate diferită şi cred eu că ne va ajuta foarte mult. Sunt impresionat de ce am găsit la Rapid, am cunoscut nişte oameni extraordinari, nu credeam că în România voi mai găsi aşa ceva!”, a declarat Cristi Manea.

Manea, mesaj pentru conducerea ardeleană

În ultimele luni pe care le-a petrcut la CFR, Manea a fost mai mult rezervă, iar locul în primul 11 i-a fost luat de Vasile Mogoş, care a prins lotul României pentru EURO.

Zilele trecute, Manea a spus că este foarte supărat şi că se aştepta la un altfel de tratament din partea CFR-ului. De asemenea, fundaşul este convins că nu a prins lotul pentru turneul final din cauză că nu a mai jucat la formaţia clujeană.

”Nu mă interesează (n.r. - ce spun cei de la CFR că a semnat cu Rapid). Sunt supărat, normal că sunt supărat.

Pentru că nu am mai jucat în ultimele meciuri (n.r. - din sezonul trecut) şi am pierdut şi Campionatul European. Sunt mândru de băieţi, mi-a părut rău  că au fost eliminaţi.

Normal (n.r. - că-şi doreşte să revină), orice jucător are asta în cap, voi da zi de zi şi sper să mă întorc la naţională.

Normal că mă aşteptam (n.r. - ca cei de la CFR Cluj) să mă sprijine mai mult, dar aşa e în România, când expiră contractul nu mai poţi juca”, a spus Cristi Manea.

Manea a dat declaraţia la întoarcerea Rapidului în ţară. Formaţia giuleşteană s-a întors, vineri, din cantonament susţinut în Slovenia.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Fotbal Romania

Ultimele articole Toate articolele