Ultima oră
E gata! Horaţiu Moldovan e OUT de la Atletico Madrid. Spaniolii i-au găsit înlocuitor: ”I-au pus pe masă un contract pe termen lung” E gata! Horaţiu Moldovan e OUT de la Atletico Madrid. Spaniolii i-au găsit înlocuitor: ”I-au pus pe masă un contract pe termen lung”
UEFA nu a stat pe gânduri! Decizia luată după meciul Spania - Germania, de la EURO 2024 UEFA nu a stat pe gânduri! Decizia luată după meciul Spania - Germania, de la EURO 2024
Elena Rybakina, în sferturi la Wimbleon. Ea va juca împotriva Elinei Svitolina Elena Rybakina, în sferturi la Wimbleon. Ea va juca împotriva Elinei Svitolina
Preşedintele CCA, Kyros Vassaras, mesaj la startul sezonului. Instrucţiuni legate de reglementările privind comunicarea pe teren Preşedintele CCA, Kyros Vassaras, mesaj la startul sezonului. Instrucţiuni legate de reglementările privind comunicarea pe teren
CFR Cluj l-a cedat pe golgheterul Philip Otele în Emiratele Arabe Unite CFR Cluj l-a cedat pe golgheterul Philip Otele în Emiratele Arabe Unite
Un jucător olandez de volei pe plajă a fost selecţionat pentru JO deşi a fost condamnat pentru violarea unei minore. CIO spune că decizia aparţine comitetului olandez Un jucător olandez de volei pe plajă a fost selecţionat pentru JO deşi a fost condamnat pentru violarea unei minore. CIO spune că decizia aparţine comitetului olandez

Cristi Manea a pus tunurile pe CFR Cluj! "Aşa e în România"

Fotbal Romania Publicat de Tudor Moisa pe vineri, 17:37
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/40167/21656686/1/manea.jpg

Cristi Manea a semnat cu Rapid, după ce i-a expirat contractul pe care îl avea în Gruia. Conducătorii vicecampioanei i-au făcut fundaşului o ofertă, dar a fost refuzată de acesta. 

  • Suporterii pot urmări toate meciurile turneului final Euro 2024, în direct, în Parcul Titan, pe Insula Euro! In fiecare seară, un DJ va întreţine atmosfera pe insulă. Pe 6 iulie, la ora 21:00, va concerta Cabron. Evenimentul este susţinut de Betano si Hidroelectrica.

În ultimele luni pe care le-a petrcut la CFR, Manea a fost mai mult rezervă, iar locul în primul 11 i-a fost luat de Vasile Mogoş, care a prins lotul României pentru EURO.

Acum, Manea a spus că este foarte supărat şi că se aştepta la un altfel de tratament din partea CFR-ului. De asemenea, fundaşul este convins că nu a prins lotul pentru turneul final din cauză că nu a mai jucat la formaţia clujeană.

”Nu mă interesează (n.r. - ce spun cei de la CFR că a semnat cu Rapid). Sunt supărat, normal că sunt supărat.

Pentru că nu am mai jucat în ultimele meciuri (n.r. - din sezonul trecut) şi am pierdut şi Campionatul European. Sunt mândru de băieţi, mi-a părut rău  că au fost eliminaţi.

Normal (n.r. - că-şi doreşte să revină), orice jucător are asta în cap, voi da zi de zi şi sper să mă întorc la naţională.

Normal că mă aşteptam (n.r. - ca cei de la CFR Cluj) să mă sprijine mai mult, dar aşa e în România, când expiră contractul nu mai poţi juca”, a spus Cristi Manea.

Manea a dat declaraţia la întoarcerea Rapidului în ţară. Formaţia giuleşteană s-a întors, vineri, din cantonament susţinut în Slovenia.

Fundaşul dreapta are şansa să îşi ia revanşa peste puţin timp. Rapid şi CFR Cluj se vor duela în etapa a doua, în Giuleşti.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Fotbal Romania

Ultimele articole Toate articolele