Ultima oră
Virgil Ghiţă a marcat Virgil Ghiţă a marcat
Mai speră Farul la play-off? "Atmosfera din vestiar este bună" Mai speră Farul la play-off? "Atmosfera din vestiar este bună"
Nicolae Dică, OUT de la FC Argeş după doar 7 etape Nicolae Dică, OUT de la FC Argeş după doar 7 etape
CSM Bucureşti, calificare la scor în turul II al European Cup CSM Bucureşti, calificare la scor în turul II al European Cup
Gigi Becali, ironizat de un fost patron din România: "Şi antrenorul principal mai oboseşte" Gigi Becali, ironizat de un fost patron din România: "Şi antrenorul principal mai oboseşte"
VIDEO | West Ham - Chelsea 0-3. Victorie fără emoţii pentru echipa pregătită de Enzo Maresca VIDEO | West Ham - Chelsea 0-3. Victorie fără emoţii pentru echipa pregătită de Enzo Maresca

Cristi Chivu, impresionat de trei antrenori români. ”Încearcă să facă mai mult decât se făcea înainte”

Fotbal Romania Publicat de Tudor Moisa pe 31 mai 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/40167/21613292/1/profimedia-0876946359.jpg

Cristi Chivu a numit cei trei antrenori români care l-au impresionat.

Fostul căpitan al naţionalei urmăreşte fotbalul din România, chiar dacă e plecat de două decenii din ţară. Chivu a rămas impresionat de reuşitele lui Măldărăşanu, Hagi şi Corvinul.

Cristi Chivu şi-a motivat alegerile spunând că cei trei încearcă să facă mult mai mult decât ceilalţi antrenori.

”Sunt câţiva antrenori care din punct de vedere tactic încearcă să facă mai mult decât se făcea înainte. Încerc să înţeleg şi cerinţele clubului la care lucrează antrenorul respectiv, încerc să înţeleg şi istoria, tradiţia şi tot ceea ce se întâmplă. Sunt multe lucruri bune. 

Mi-a plăcut Măldărăşanu, de exemplu. Îmi place Gică Hagi, îmi place acum Maxim de la Corvinul, care a dat o identitate importantă unei echipe şi a reuşit să câştige şi Cupa României, total surprinzător.

Bine, eu nu judec antrenorii, pentru mine nu există antrenor bun sau antrenor rău. Pentru mine există antrenori care încearcă să facă ceva şi atunci trebuie să înţelegi şi cu cine are de-a face.

Cu preşedintele, care probabil îi impune anumite lucruri sau are anumite cerinţe. Încerc să înţeleg şi materialul cu care lucrează antrenorul respectiv şi până unde poate să-şi întindă plapuma ca să facă ceea ce îşi doreşte”, a declarat Chivu, pentru golazo.ro.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Fotbal Romania

Ultimele articole Toate articolele