Ultima oră
Un număr de 68 de echipaje vor lua startul TESS Rally Braşov - Ediţia 53 Un număr de 68 de echipaje vor lua startul TESS Rally Braşov - Ediţia 53
VIDEO | Rapid - ”U” Cluj, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. „Sepcile Roşii” au deschis scorul, în urma unei faze superbe VIDEO | Rapid - ”U” Cluj, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. „Sepcile Roşii” au deschis scorul, în urma unei faze superbe
Ons Jabeur a anunţat că nu va mai evolua în acest sezon Ons Jabeur a anunţat că nu va mai evolua în acest sezon
A fost anunţată echipa României pentru turneul final BJK Cup! Cele cinci sportive alese de Horia Tecău A fost anunţată echipa României pentru turneul final BJK Cup! Cele cinci sportive alese de Horia Tecău
Louis Munteanu a spus că e mai inteligent decât fundaşii de la FCSB! Replica lui Dawa Louis Munteanu a spus că e mai inteligent decât fundaşii de la FCSB! Replica lui Dawa
MM Stoica, dat pe spate de preferatul lui Becali: ”A fost concentrat” | VIDEO EXCLUSIV

MM Stoica, dat pe spate de preferatul lui Becali: ”A fost concentrat” | VIDEO EXCLUSIV

Costel Gâlcă trage semnalul de alarmă la Craiova după egalul cu Rapid: ”O să ne rămână foarte puţini jucători!”

CS Universitatea Craiova Publicat pe 1 sep 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38230/21718888/1/universitatea-craiova-uta-arad-superliga-superbet-20-07-2024-2.jpg

Echipa Universitatea Craiova a terminat la egalitate sâmbătă seara, pe teren propriu, scor 1-1, cu formaţia bucureşteană Rapid, în etapa a opta din Superligă. Un spectator a avut probleme de sănătate şi a fost transportat la spital, în minutul 85.

Rapid a înscris prima la Craiova, prin fundaşul Braun, în minutul 17, care a primit o pasă de la Petrila. În minutul 30 Săpunaru l-a faultat pe Koljic în careu, iar Istvan Kovacs a dictat penalti. Alexandru Mitriţă a transformat şi a adus egalarea. Oaspeţii puteau intra în avantaj la cabine, dar Petrila a trimis în bară, în minutul 43. Arbitrul Kovacs a acordat un penalti pentru Rapid, în minutul 45, pentru un contact între Koljic şi Paşcanu, dar după verificarea VAR, a anulat decizia.

Repriza secundă a fost săracă în faze de poartă. Meciul a fost oprit în minutul 79 din cauză că un spectator a avut probleme medicale, ambulanţa a intrat pe teren, iar spectatorul respectiv a fost urcat în maşină şi transportat la spital. Partida s-a reluat după cinci minute însă nici una dintre echipe nu a mai putu înscrie. S-a încheiat 1-1, iar Craiova urcă pe primul loc în clasament, cu 15 puncte. Rapid are 9 puncte şi este pe locul 8.

După meci, Costel Gâlcă a oferit mai multe declaraţii. El a părut mulţumit de evoluţia jucătorilor săi.

 ”O să ne rămână foarte puţini jucători!”

Rapid are un antrenor nou, pe Şumudică, care cunoaşte clubul, mă aşteptam la un joc mai închis. De la 1-0 am trecut la 0-1 (n.r.- pentru că Univ. Craiova a ratat o ocazie mare înainte de golul Rapidului). Aşa e fotbalul, dacă faci greşeli şi adversarul le speculează poţi să primeşti gol.

Dar am avut atitudine, am jucat bine, am avut ocazii, păcat că nu am putut să marcăm mai mult. Am avut ocazii clare, dar nu ştiu ce s-a întâmplat. Le-am spus că trebuie să fim eficienţi în faţa porţii.

O să ne rămână foarte puţini jucători, aveam nevoie de timp să-i pregătim, să fie mai omogeni la următoarele meciuri. Puteam să încărcăm mai mult jucătorii care au lipsit la pregătire. Pe o parte e bine, dar pe alta e un dezavantaj. E de bun augur când îţi cheamă jucători la echipa naţională.

E foarte bine, dar v-am spus, aş fi vrut să-i am aici. Suntem foarte aproape de multe, dar să vedem, vom lua o decizie în următoarele zile”, a spus Gâlcă.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri