Ultima oră
Ons Jabeur a anunţat că nu va mai evolua în acest sezon Ons Jabeur a anunţat că nu va mai evolua în acest sezon
VIDEO | Rapid - ”U” Cluj, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. „Sepcile Roşii” au deschis scorul, în urma unei faze superbe VIDEO | Rapid - ”U” Cluj, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. „Sepcile Roşii” au deschis scorul, în urma unei faze superbe
A fost anunţată echipa României pentru turneul final BJK Cup! Cele cinci sportive alese de Horia Tecău A fost anunţată echipa României pentru turneul final BJK Cup! Cele cinci sportive alese de Horia Tecău
Louis Munteanu a spus că e mai inteligent decât fundaşii de la FCSB! Replica lui Dawa Louis Munteanu a spus că e mai inteligent decât fundaşii de la FCSB! Replica lui Dawa
MM Stoica, dat pe spate de preferatul lui Becali: ”A fost concentrat” | VIDEO EXCLUSIV

MM Stoica, dat pe spate de preferatul lui Becali: ”A fost concentrat” | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Marius Măldărăşanu, dezamăgit după reimza cu UTA. „Simt frustrare, simt frustrare” VIDEO | Marius Măldărăşanu, dezamăgit după reimza cu UTA. „Simt frustrare, simt frustrare”

”Chiar m-a deranjat”. Mircea Rednic a răbufnit şi a părăsit conferinţa premergătoare partidei cu FCSB

UTA Arad Publicat de Daian Cutu pe 30 aug 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38243/21717889/1/dinamo-bucuresti-uta-arad-play-out-superliga-superbet-12-05-2024-1.jpg

FCSB primeşte vizita celor de la UTA, astăzi, de la ora 21:30, într-un duel ce face parte din cadrul rundei cu numărul 8 din Superliga. Partida va fi transmisă în direct la Prima Sport 1 şi online pe PrimaPlay.ro.

  • Toate golurile şi fazele importante din Superliga pot fi urmărite în format LIVE VIDEO pe PrimaSport.ro

 

Mircea Rednic a fost foarte nervos pe o parte din fanii celor de la UTA, care au afişat la meciul de luni cu Farul, un banner cu trimitere la transferurile realizate de antrenor.

”Românul nici nu ne-a băgat în seamă. Nu se dă bani la semnătură aici. Nu mai fabulaţi, nu mai inventaţi. Un salariu comision atât se poate la noi.

(n.r. despre momentul cu bannerul) Chiar m-a deranjat, ar trebui să le fie ruşine pentru bannerul care a apărut, era cred de anul trecut, ca era aşa mototolit. Şi atunci tot aşa, acum un an tot aşa vorbeau. Eu zic că la meciurile pe care le am avut noi, pe statistica am pierdut 4 puncte.

Rednic nu are nevoie de combinaţii, nu o mai tot frecaţi cu ăstea. Dacă eram răutăcios puteam să le raspund. Puteam să îmi văd de treabă după ce am făcut infarct dar nu puteam să plec aşa, am stat peste indicaţiile medicale şi am luat locul 7. Cea mai bună performanţă în ultimii 50 de ani! Ce analizaţi?! Ce vorbiţi? Domnul primar a zis clar a fost singurul an în care n-am avut emoţii. Sunt deranjat de lipsa unora!

Eu nu plec! N-am plecat când trebuia să plec pentru sănătate! Mă descurc că îmi e mai greu, mai şi ameţesc pe căldurile ăstea dar nu mă las!”
a spus Rednic, la conferinţa de presă premergătoare duelului cu FCSB.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

UTA Arad

Ultimele articole Toate articolele