Ultima oră
Virgil Ghiţă a marcat Virgil Ghiţă a marcat
Mai speră Farul la play-off? "Atmosfera din vestiar este bună" Mai speră Farul la play-off? "Atmosfera din vestiar este bună"
Nicolae Dică, OUT de la FC Argeş după doar 7 etape Nicolae Dică, OUT de la FC Argeş după doar 7 etape
CSM Bucureşti, calificare la scor în turul II al European Cup CSM Bucureşti, calificare la scor în turul II al European Cup
Gigi Becali, ironizat de un fost patron din România: "Şi antrenorul principal mai oboseşte" Gigi Becali, ironizat de un fost patron din România: "Şi antrenorul principal mai oboseşte"
VIDEO | West Ham - Chelsea 0-3. Victorie fără emoţii pentru echipa pregătită de Enzo Maresca VIDEO | West Ham - Chelsea 0-3. Victorie fără emoţii pentru echipa pregătită de Enzo Maresca

Ceferin, pus la zid pentru cea mai controversată delegare din mandatul său! "Sunt absolut fermecat" | VIDEO EXCLUSIV

Champions League Publicat de Tudor Moisa pe 1 iun 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38107/21614117/1/profimedia-0877854958.jpg

Borussia Dortmund şi Real Madrid se întâlnesc în finala Champions League, astăzi, de la ora 22:00. Duelul este în direct la Prima Sport 1 şi online pe PrimaPlay.ro.

Arbitrul delegat la centru pentru acest meci este Slavko Vincic, un sloven promovat intens în ultimii ani de conaţionalul său Aleksander Ceferin, preşedintele UEFA.

Emil Grădinescu nu este încântat de decizia lui Ceferin şi a vorbit despre problemele cu legea pe care le-a avut Vincic. De asemenea, comentatorul sportiv a nominalizat şi alţi arbitri care au fost constant delegaţi la meciuri deşi au avut prestaţii dezastruoase.

"Deci nicio legătură că Vincic este sloven ca şi (n.r. Ceferin) ... nicio legătură cu faptul că Vincic, în 2020, a fost arestat pentru pornografie şi trafic de droguri în Bosnia. A participat şi el, săracul, la o orgie, asta e, atât s-a putut.

În 2022 arbitrează finala Ligii Europa, doi ani mai târziu finala Ligii Campionilor, nicio legătură cu Ceferin ...

Sunt absolut fermecat de această preocupare UEFA a asigura un cadru al arbitrilor curat, fără pată şi fără niciun fel de suspiciune.

Adică, indiferent câte greşeli faci, îndiferent ce faci, eşti acolo. Gândiţi-vă la van Boekel, olandezul care a făcut praf nu ştiu câte meciuri, a fost VAR-ul lui Kovacs, în finala Ligii Europa. Gândiţi-vă la Makkelie.

Ăştia sunt: Makkelie, van Boekel şi domnul Vincic", a declarat Emil Grădinescu, la Prima Sport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri