Ultima oră
Gică Hagi a răbufnit la conferinţa de presă: ”Nu ştiu de ce întrebaţi asta!” Gică Hagi a răbufnit la conferinţa de presă: ”Nu ştiu de ce întrebaţi asta!”
Virgil Ghiţă a marcat Virgil Ghiţă a marcat
Mai speră Farul la play-off? "Atmosfera din vestiar este bună" Mai speră Farul la play-off? "Atmosfera din vestiar este bună"
OFICIAL | Nicolae Dică, OUT de la FC Argeş după doar 7 etape OFICIAL | Nicolae Dică, OUT de la FC Argeş după doar 7 etape
CSM Bucureşti, calificare la scor în turul II al European Cup CSM Bucureşti, calificare la scor în turul II al European Cup
Gigi Becali, ironizat de un fost patron din România: "Şi antrenorul principal mai oboseşte" Gigi Becali, ironizat de un fost patron din România: "Şi antrenorul principal mai oboseşte"

Cătălin Golofca este gata să revină pe teren! Unde ar urma să evolueze fotbalistul

Fotbal Romania Publicat de Tudor Moisa pe 30 mai 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/40167/21611735/1/gol.jpg

Cătălin Golofca este gata să revină pe teren.

Fotbalistul în vârstă de 34 de ani este liber de contract de la începutul anului, după ce s-a despărţit de Chindia Târgovişte.

După o pauză de o jumătate de an, Golofca se află în negocieri foarte avansate cu o altă formaţie din liga secundă, CSM Slatina, conform liga2.prosport.

Cătălin Golofca a impresionat, cu ani în urmă, pe vremea când evolua la FC Botoşani. Ulterior a ajuns şi la FCSB, dar viaţa extrasportivă tumultoasă pe care o avea a făcut ca aventura să fie una de scurtă durată.

Cătălin Golofca este cotat la 150.000 de euro pe Transfermarkt şi a evoluat de-a lungul carierei la CS Gura Humorului, Rapid CFR Suceava, FC Botoşani, FCSB, CFR Cluj, Sepsi şi Chinida Târgovişte.

 
mail-share icon Email
viewscnt

Fotbal Romania

Ultimele articole Toate articolele