Ultima oră
Costel Gâlcă, distrus: ”Echipa este zero barat!”
Costel Gâlcă, distrus: ”Echipa este zero barat!”
Gigi Becali, sfătuit în privinţa lui Florin Tănase: „Se simte rugina pe el” Gigi Becali, sfătuit în privinţa lui Florin Tănase: „Se simte rugina pe el”
OFICIAL | „U” Cluj a bătut palma cu un atacant de naţională care marchează pe bandă rulantă OFICIAL | „U” Cluj a bătut palma cu un atacant de naţională care marchează pe bandă rulantă
Selecţionerul Australiei a demisionat după startul slab al echipei în faza a treia a preliminariilor CM

Selecţionerul Australiei a demisionat după startul slab al echipei în faza a treia a preliminariilor CM
Jannik Sinner a devenit ambasador al programului de voluntariat pentru Jocurile Olimpice de iarnă din 2026

Jannik Sinner a devenit ambasador al programului de voluntariat pentru Jocurile Olimpice de iarnă din 2026
Adi Petre a dezvăluit totul despre perioada petrecută la FCSB: „A venit domnul Becali în vestiar. Ştiam dinainte” Adi Petre a dezvăluit totul despre perioada petrecută la FCSB: „A venit domnul Becali în vestiar. Ştiam dinainte”

”Cât de importantă este, pentru naţiunea română, naţionala României! La asta ar trebui să se gândească cei care conduc ţara”. Discurs-manifest după victoria cu Ucraina | VIDEO EXCLUSIV

Echipa nationala Publicat de Tudor Moisa pe 18 iun 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38206/21634245/1/petrecere-suporteri-romania-dupa-meciul-cu-ucraina-uefa-euro-2024-17-06-2024.jpg

România a şters pe jos cu Ucraina, luni, în Germania. Naţionala pregătită de Edi Iordănescu a câştigat duelul fără prea mari probleme, scor 3-0.

Victoria a adus satisfacţie în sufletul a milioane de români, iar imaginile cu bucuria fanilor au fost de-a dreptul superbe.

Acum, Emil Grădinescu a lansat un apel. Cunoscutul comentator a vorbit despre starea de spirit generată de succesul "tricolorilor" şi le-a cerut celor care conduc ţara să se implice mai mult în fotbal.

”Aş vrea să spun un lucru foarte important. Astăzi, dacă umbli pe străzi, în pieţe, oriunde vrei tu, România e o ţară ... nu aş zice fericită, dar e o ţară bucuroasă. Naţiunea română e binedispusă, sunt oameni binedispuşi.

Cât de important este, pentru mentalul colectiv, un asemenea rezultat! Un asemenea joc şi un asemenea rezultat.

Cât de importantă este, pentru naţiunea română, naţionala României! La asta ar trebui să se gândească cei care conduc ţara!

Toate insuccesele creează o stare negativă în rândul populaţiei. Ce s-a întâmplat ieri ... altfel te duci la treabă, altfel îţi faci lucrurile, altfel îţi faci treburile.

Oamenii care conduc ţara asta ar trebui să se gândească foarte serios să ajute la creşterea valorii naţionalei de fotbal. Să încerci să dezvolţi şi să creezi facilităţi centrelor de juniori, să se creeze posibilitatea de dezvoltare a juniorilor”, a declarat Emil Grădinescu, la Prima Sport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri