Ultima oră
Mihai Rotaru, acuze grave la adresa lui Ovidiu Haţegan. „Haţegan arbitrează mereu pentru CFR” Mihai Rotaru, acuze grave la adresa lui Ovidiu Haţegan. „Haţegan arbitrează mereu pentru CFR”
Echipa la care ar putea ajunge Jose Mourinho Echipa la care ar putea ajunge Jose Mourinho
Anunţul neaşteptat făcut de Gigi Becali! FCSB, gata să îl readucă la echipă. „Am nevoie de astfel de fotbalişti” Anunţul neaşteptat făcut de Gigi Becali! FCSB, gata să îl readucă la echipă. „Am nevoie de astfel de fotbalişti”
Antrenorul formaţiei aflate în finala Cupei României. „Am notat în calendarul din vestiar data finalei încă de anul trecut” Antrenorul formaţiei aflate în finala Cupei României. „Am notat în calendarul din vestiar data finalei încă de anul trecut”
EXCLUSIV VIDEO | Jucătorul e pe val şi ar putea prinde „un bilet” la EURO. „Ar trebui să fie în lotul României” EXCLUSIV VIDEO | Jucătorul e pe val şi ar putea prinde „un bilet” la EURO. „Ar trebui să fie în lotul României”
Jesse Marsch a fost numit selecţioner al Canadei Jesse Marsch a fost numit selecţioner al Canadei

Brest, succes spectaculos cu Rennes. S-au marcat 9 goluri!

Ligue 1 Publicat de Daian Cutu pe 28 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38120/21574534/1/profimedia-0868655997.jpg

Brest a învins duminică, în deplasare, scor 5-4, formaţia Rennes, în etapa a 31-a din Ligue 1.

Gazdele au pornit ca din puşcă în meciul de pe Roazhon Park, iar în minutul 4 deschideau scorul prin Kalimuendo, bine lansat de Matusiwa. După numai şase minute, Kalimuendo a reuşit dubla şi Rennes conducea cu 2-0.

Însă după alte două minute oaspeţii au redus din diferenţă, prin Mounie şi la pauză gazdele conduceau cu 2-1. Brest a egalat imediat după pauză, prin autogolul lui Omari, pentru ca în minutul 55 Satriano să aducă oaspeţii în avantaj pentru prima oară. Mahdi Camara a făcut 4-2 pentru oaspeţi, în minutul 66 şi meciul părea jucat.

Gazdele nu au acceptat însă şi au marcat repede, în minutul 68, prin Theate. Golul egalizator al celor de la Rennes a venit în minutul 79, când a înscris Mahdi Camara, iar Lilian Brassier a marcat golul victoriei oaspeţilor, în minutul 90+5.

Rennes – Brest s-a terminat 4-5 şi Brest se află pe locul 3 în clasament, cu 56 de puncte. Rennes este pe 7, cu 42 de puncte.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Ligue 1

Ultimele articole Toate articolele