Ultima oră
A fost numit MVP-ul meciului dintre FCSB şi RFS | VIDEO EXCLUSIV A fost numit MVP-ul meciului dintre FCSB şi RFS | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Darius Olaru, din nou providenţial. ”Am visat la aceste seri” VIDEO | Darius Olaru, din nou providenţial. ”Am visat la aceste seri”
VIDEO | Cu Drăguşin eliminat în startul meciului, Tottenham obţine victoria cu Qarabag! Ajax face spectacol cu Besiktas. Roma şi Ahletic Bilbao îşi împart punctele

VIDEO | Cu Drăguşin eliminat în startul meciului, Tottenham obţine victoria cu Qarabag! Ajax face spectacol cu Besiktas. Roma şi Ahletic Bilbao îşi împart punctele
Veteranul Vlad Chiricheş, meci excelent cu RFS. ”E foarte plăcut să revenim în Europa” Veteranul Vlad Chiricheş, meci excelent cu RFS. ”E foarte plăcut să revenim în Europa”
Daniel Bîrligea ”a spart gheaţa” pentru FCSB şi a avut o reacţie emoţionantă. ”Am intrat pe gazon s-o fac fericită” Daniel Bîrligea ”a spart gheaţa” pentru FCSB şi a avut o reacţie emoţionantă. ”Am intrat pe gazon s-o fac fericită”
Extraordinar! Pe ce loc se află FCSB după victoria cu RFS Extraordinar! Pe ce loc se află FCSB după victoria cu RFS

Mihai Rotaru, acuze grave la adresa lui Ovidiu Haţegan. „Haţegan arbitrează mereu pentru CFR”

CS Universitatea Craiova Publicat pe 14 mai 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38230/21591241/1/as-fc-universitatea-cluj-fc-cfr-1907-cluj-cupa-romaniei-betano-02-11-2023.jpg

Mihai Rotaru a intrat într-o dispută cu Ovidiu Haţegan, după finalul partidei Farul - U. Craiova 3-3.

Patronul oltenilor a avut mai multe reproşuri la adresa lui centralului din Arad, aflat în camera VAR la acest meci. Mihai Rotaru a continuat acuzele la adresa lui Haţegan şi a declarat că arbitrul a favorizează pe CFR Cluj.

„Dacă domnul Haţegan a arbitrat două meciuri în favoarea CFR-ului. A arbitrat FCSB – CFR Cluj. Nu a dat fault în atac, joc periculos, orice. I-a dat în cap la golul lui Otele, noi fiind în luptă directă cu CFR Cluj pentru locul doi.

Este important să eviţi barajul. Nu poţi ca toată strategia unui club să o faci pentru un singur meci. Nu a dat fault în atac, 1-0 pentru CFR. Apoi stă în cabina VAR şi nu întoarce un penalty ridicol.

Nu am văzut penalty acordat mai uşor decât cel al lui Chivulete de aseară. Camera VAR nu a intervenit atunci. Acum înţeleg că s-a simţit jignit şi e foarte supărat.

Sper ca supărarea să îi rămână în spaţiul privat, să nu aibă repercusiuni. Nu cred că mă dă în judecată. Eu nu l-am făcut “Hoţegan”, i-am spus cum îi striga un stadion întreg la Severin.

Eu nu l-am făcut “Hoţegan”, dar să fie sănătos şi să lase clubul în pace. Ăsta e singurul lucru pe care îl rog. Nu vreau repercusiuni, să stea în banca lui, să lase Universitatea Craiova în pace.

Pentru club sunt îngrijorat. Avem un meci de baraj cu U Cluj sau Oţelul Galaţi, în funcţie de finala Cupei şi îmi e teamă. Dacă are minimum de decenţă, să lase clubul în pace”, a spus Mihai Rotaru la Fanatik.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri