Ultima oră
Jucătorii francezi au reacţionat după ce au aflat rezultatele alegerilor Jucătorii francezi au reacţionat după ce au aflat rezultatele alegerilor
Doi titulari de la FCSB nu vor putea juca cu Virtus Doi titulari de la FCSB nu vor putea juca cu Virtus
Angel Reese a doborât recordul lui Candace Parker Angel Reese a doborât recordul lui Candace Parker
Bayern transferă direct din Premier League! 53 de milioane de euro pentru vedeta clubului englez Bayern transferă direct din Premier League! 53 de milioane de euro pentru vedeta clubului englez
Polo | România, două victorii şi trei înfrângeri la turneul amical de la Sabac, înainea JO de la Paris

Polo | România, două victorii şi trei înfrângeri la turneul amical de la Sabac, înainea JO de la Paris
Probleme pentru FCSB în deplasarea din San Marino! Suma imensă pe care ar fi trebuit să o achite „roş-albaştri” | EXCLUSIV Probleme pentru FCSB în deplasarea din San Marino! Suma imensă pe care ar fi trebuit să o achite „roş-albaştri” | EXCLUSIV

E gata! Kevin de Bruyne pleacă de la Manchester City şi semnează cu o nouă echipă

Manchester City Publicat pe vineri, 10:11
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38269/21656069/1/profimedia-0772101420.jpg

Kevin de Bruyne (33 de ani) se află la Manchester City din 2015, când a fost cumpărat de la Wolfsburg în schimbul sumei de 76 de milioane de euro.

Se pare că aventura belgianului în tricoul „Cetăţenilor” se apropie de final. Conform Sportbible,  care îl citează pe jurnalistul Rudy Galetti, De Bruyne a luat decizia de a se despărţi de Manchester City imediat după eliminarea Belgiei de la EURO 2024.

Sursa citată notează că mijlocaşul a ajuns deja la un acord cu noua sa formaţie, Al-Ittihad, una dintre echipele cu pretenţii din campionatul Arabiei Saudite.

Echipa la care evoluează Cristiano Ronaldo, Al-Nassr, s-a aflat şi ea în cursa pentru semnătura lui KDB, însă cei de la Al-Ittihad le-au luat faţa şi s-au înţeles deja cu jucătorul.

Urmează ca oficialii arabi să îi convingă pe şefii lui Manchester City să îl lase pe Kevin de Bruyne să plece din Anglia, deoarece aceşti vor dori să obţină cu siguranţă o sumă de bani pe superstarul belgian.

  • 50 de milioane de euro este cota de piaţă a lui Kevin De Bruyne în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com
  • 26 de partide a bifat KDB în sezonul trecut, în care a reuşit să marcheze de 6 ori şi a livrat 18 pase decisive
  • Belgianul are în palmares 6 titluri, două trofee FA Cup, de trofee Cupa Ligii şi a cucerit de două ori Supercupa Angliei. În sezonul trecut, De Bruyne câştigat pentru prima oară în cariera sa Liga Campionilor.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Manchester City

Ultimele articole Toate articolele