Ultima oră
Barcelona vrea să dea lovitura verii! Laporta a confirmat interesul catalanilor. „Sunt bani să îl semnăm”  Barcelona vrea să dea lovitura verii! Laporta a confirmat interesul catalanilor. „Sunt bani să îl semnăm”
Dorit de Rotaru la Craiova, Alex Cicâldău este aproape să fie convins Dorit de Rotaru la Craiova, Alex Cicâldău este aproape să fie convins
Eva Maria Ionescu, în vârstă de 17 ani, eliminată în primul tur la simplu junioare, de la Wimbledon Eva Maria Ionescu, în vârstă de 17 ani, eliminată în primul tur la simplu junioare, de la Wimbledon
E gata! Horaţiu Moldovan e OUT de la Atletico Madrid. Spaniolii i-au găsit înlocuitor: ”I-au pus pe masă un contract pe termen lung” E gata! Horaţiu Moldovan e OUT de la Atletico Madrid. Spaniolii i-au găsit înlocuitor: ”I-au pus pe masă un contract pe termen lung”
UEFA nu a stat pe gânduri! Decizia luată după meciul Spania - Germania, de la EURO 2024 UEFA nu a stat pe gânduri! Decizia luată după meciul Spania - Germania, de la EURO 2024
Elena Rybakina, în sferturi la Wimbleon. Ea va juca împotriva Elinei Svitolina Elena Rybakina, în sferturi la Wimbleon. Ea va juca împotriva Elinei Svitolina

Cosmin Contra şi-a prelungit contractul cu Damac

Fotbal Internațional Publicat de Daian Cutu pe vineri, 16:44
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/21656612/1/contra.jpg

În luna martie a anului trecut, Cosmin Contra ajungea la Damac, echipa unde este legitimat şi Nicolae Stanciu.

  • Suporterii pot urmări toate meciurile turneului final Euro 2024, în direct, în Parcul Titan, pe Insula Euro! In fiecare seară, un DJ va întreţine atmosfera pe insulă. Pe 6 iulie, la ora 21:00, va concerta Cabron. Evenimentul este susţinut de Betano si Hidroelectrica.

Fostul selecţioner va rămâne la formaţia din Arabia Saudită, cu care a terminat pe locul 10 în stagiunea trecută.

Anunţul prelungirii acordului a fost făcut de saudiţi în mediul online pe celebra melodie ”Made in Romania”.

Fuenlabrada, Petrolul, Getafe, Guangzhou RF, Alcorcon, naţionala României şi, ultima oară, Al-Ittihad sunt echipele din cariera de antrenor a lui Cosmin Contra.

Acum doar ce-am terminat un campionat foarte complicat în Arabia Saudită, mi-am îndeplinit obiectivul cu foarte mult timp înainte, ceva probleme la echipă. Am renovat încă un an contractul. Acum am nevoie de odihnă, am nevoie să-mi recuperez energiile pentru următorul campionat care va fi mult mai dificil. Mă odihnesc, simplul fapt că stau aici acasă şi fac lucruri care mă relaxează îmi e de folos.

Eu cred că mi-am câştigat dreptul ăsta. Negocierile sunt complicate cu cei de acolo. Am câştigat dreptul de a mai continua încă un an, am făcut minuni, la un moment dat eram pe locul cinci. Am terminat un pic în genunchi campionatul, dar numai eu ştiu ce dificultăţi am avut. 

Îmi recuperez cât mai bine forţele şi să încerc să fac încă o minune la echipa la care sunt. Dacă timpul îmi va permite, voi merge în Germania pentru a vedea un meci al echipei naţionale, să văd cum stau cu timpul”, a spus Cosmin Contra, după finalul de sezon, într-o intervenţie în emisiunea Emoţii Europene.

 

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri