Ultima oră
Răzvan Burleanu a venit cu replica pentru Gigi Becali. ”Să-şi cântărească foarte bine declaraţiile” Răzvan Burleanu a venit cu replica pentru Gigi Becali. ”Să-şi cântărească foarte bine declaraţiile”
VIDEO | Universitatea Craiova - Unirea Slobozia, astăzi, de la ora 21:00, în direct la Prima Sport 1. Echipele de start VIDEO | Universitatea Craiova - Unirea Slobozia, astăzi, de la ora 21:00, în direct la Prima Sport 1. Echipele de start
Transferul a picat! Anunţul lui Neluţu Varga, patronul CFR-ului, în privinţa lui Anton Kresic Transferul a picat! Anunţul lui Neluţu Varga, patronul CFR-ului, în privinţa lui Anton Kresic
Dinastia Lucescu poate merge mai departe. Răzvan, următorul selecţioner al României? Dinastia Lucescu poate merge mai departe. Răzvan, următorul selecţioner al României?
VIDEO | Steaua - Csikszereda 0-0. Meci foarte sărac în ocazii VIDEO | Steaua - Csikszereda 0-0. Meci foarte sărac în ocazii
Adi Popa şi istoria unui transfer spectaculos ratat: ”Oferta a fost mai mică” Adi Popa şi istoria unui transfer spectaculos ratat: ”Oferta a fost mai mică”

Andrei Prepeliţă, aproape de revenirea pe banca tehnică. ”Nu e scurtă vacanţa, e chiar lungă”

Liga II Publicat de Daian Cutu astăzi, 17:29
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38110/21749883/1/petrolul-ploiesti-gloria-buzau-superliga-superbet-15-07-2024-1.jpg

 

 

FCU Craiova a fost învinsă, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 3-0, de echipa CS Afumaţi, în etapa a opta a Ligii a doua.

Acest eşec ”i-a fost fatal” antrenorului Marius Croitoru. Cei de la gsp.ro scriu că semnarea rezilierii este doar o chestiune de timp.

După 8 etape, FCU Craiova este pe locul 10 în Liga 2, cu 12 puncte

Sursa mai sus citată menţionează că Adrian Mititelu are deja înlocuitorul pregătit. Este vorba de Andrei Prepeliţă (38 de ani), liber de contract, după ce şi-a încheiat socotelile cu Gloria Buzău.

Tânărul tehnician a dezvăluit că deocamdată nu a fost contactat de Adrian Mititelu şi a punctat că va demara discuţii doar după ce situaţia contractuală a lui Marius Croitoru e clară.

”Nu e scurtă vacanţa, e chiar lungă. Nu ştiu ce să zic, am văzut ştirea care a apărut dar nu e… Deocamdată n-am discutat cu Adrian Mititelu. Eu nu fac lucruri de genul ăsta cât timp situaţia lui Marius Croitoru nu era clară.

Am o relaţie foarte bună cu nea Adi, dar n-am mai vorbit cu el de foarte mult timp. Eu am jucat acolo, e greu să refuz Craiova, dar deocamdată nu pot spune prea multe pentru că nu e nimic concret.

Probabil vom vorbi şi vom vedea dacă vom cădea de acord la anumite aspecte şi nu mă refer neapărat la partea financiară, ci la altele”,
a spus Prepeliţă, pentru Fanatik.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Liga II

Ultimele articole Toate articolele