Ultima oră
"Bă, fraţilor, suntem în urna a treia, mă, aproape de inexistenţă". Discurs dur după victoria României în Kosovo | VIDEO EXCLUSIV "Bă, fraţilor, suntem în urna a treia, mă, aproape de inexistenţă". Discurs dur după victoria României în Kosovo | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Execuţie în direct! Germania a învins-o pe Ungaria, scor 5-0 VIDEO | Execuţie în direct! Germania a învins-o pe Ungaria, scor 5-0
VIDEO | Zi spectaculoasă în Nations League! S-au marcat 34 de goluri VIDEO | Zi spectaculoasă în Nations League! S-au marcat 34 de goluri
Gigi Becali a dat ordinul! Cei trei fotbalişti care vor juca în atac la FCSB Gigi Becali a dat ordinul! Cei trei fotbalişti care vor juca în atac la FCSB
Modul în care a fost tratată delegaţia României de kosovari | EXCLUSIV Modul în care a fost tratată delegaţia României de kosovari | EXCLUSIV
U BT Cluj - CSM Oradea, scor 93-84, în finala Turneului Memorial ”Toni Alexe” U BT Cluj - CSM Oradea, scor 93-84, în finala Turneului Memorial ”Toni Alexe”

Adi Mutu a văzut situaţia de la FCSB şi i-a transmis un mesaj clar lui Becali! Atacantul român care trebuie să ajungă la FCSB pentru a rupe plasele în Champions League: ”Ei nu au super atacant! Ar fi un mare plus să vină el!”

FCSB Publicat pe 25 iul 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21681838/1/farul-constanta-cfr-cluj-superliga-superbet-2-03-2024-4.jpg

Se anunţă o mutare spectaculoasă în Superligă! Deşi FCSB şi Rapid se băteau pentru transferul lui Louis Munteanu, se pare că atacantul ar putea ajunge în altă parte.

Neluţu Varga a dezvăluit că a început discuţiile pentru aducerea internaţionalului român la CFR Cluj! Totuşi, finanţatorul vicecampioanei a declarat că nu va intra în licitaţie cu alte echipe şi aşteaptă un răspuns de la Fiorentina.

Patronul ardelenilor a oferit ultimele informaţii despre cel mai curtat atacant din Superliga şi a dezvăluit că în cursul zilei de mâine Louis Munteanu ar urma să semneze cu CFR Cluj.

După declaraţiile patronului de la CFR, Gigi Becali a reacţionat. El susţine că nu există o competiţie pentru transferuri între el şi Neluţu Varga, dar crede că Munteanu nu va ajunge la echipa lui Dan Petrescu. 

Între timp, nimic nu s-a concretizat, iar Cristi Blaj, preşedintele CFR-ului, a anunţat din nou că ardelenii îl doresc pe atacant şi crede că sub comanda lui Dan Petrescu, fostul jucător al lui Hagi ar creşte. 

Recent, Adi Mutu a analizat situaţia de la FCSB. Fostul mare atacant român crede că echipa lui Becali nu are un superatacant şi l-a numit pe Louis Munteanu. 

”Popa e un atacant normal, nu e sub nivel, dar nu e nici un super-atacant. Eu cred că o echipă de genul FCSB are nevoie de un super-atacant, probabil un Louis Munteanu. Ar fi un mare plus pentru FCSB. Eu cred că Miculescu poate să joace al doilea vârf sau extremă dreapta.

Nu îl văd număr 9, deşi a avut meciuri când s-a descurcat foarte bine. Valoarea jucătorilor nu o vezi în provincie, la o echipă liniştită, care are stabilitate din toate punctele de vedere. La nivel uman şi emoţional lucrurile sunt clare şi corect făcute, presiunea nu este chiar atât de mare.

Nu a jucat niciodată pentru calificări în Champions League, acum a venit la FCSB unde în afară de publicul mult mai numeros şi presiunea rezultatului mai e şi presiunea patronului. Aşa se vede din ce material eşti făcut şi ce valoare ai”, a spus Mutu, potrivit Fanatik.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele