Ultima oră
Gică Hagi a răbufnit la conferinţa de presă: ”Nu ştiu de ce întrebaţi asta!” Gică Hagi a răbufnit la conferinţa de presă: ”Nu ştiu de ce întrebaţi asta!”
Virgil Ghiţă a marcat Virgil Ghiţă a marcat
Mai speră Farul la play-off? "Atmosfera din vestiar este bună" Mai speră Farul la play-off? "Atmosfera din vestiar este bună"
Nicolae Dică, OUT de la FC Argeş după doar 7 etape Nicolae Dică, OUT de la FC Argeş după doar 7 etape
CSM Bucureşti, calificare la scor în turul II al European Cup CSM Bucureşti, calificare la scor în turul II al European Cup
Gigi Becali, ironizat de un fost patron din România: "Şi antrenorul principal mai oboseşte" Gigi Becali, ironizat de un fost patron din România: "Şi antrenorul principal mai oboseşte"

Absolut ireal! Minutele bifate de Omrani în liga a doua din Polonia

Fotbal Internațional Publicat de Tudor Moisa pe 31 mai 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/21613086/1/omrani.jpg

Deşi are doar 30 de ani, Billel Omrani este doar o umbră a fotbalistului care impresiona la CFR Cluj.

Atacantul s-a despărţit de Wisla Cracovia, formaţie din liga secundă poloneză. Două meciuri şi 23 de minute sunt cifrele lui Omrani la Wisla.

”Billel Omrani, care a petrecut trei luni la Wisla, părăseşte clubul din Cracovia. Jucătorul a avut ocazia să joace în două meciuri la Wisla Cracovia”, a transmis clubul din Polonia.

Billel Omrani este departe de forma care l-a consacrat în fotbalul românesc. După ce a marcat 47 de goluri în 209 meciuri la CFR, algerianul născut în Franţa a mai trecut pe FCSB şi Petrolul. 

Dacă la formaţia bucureşteană a reuşit să marcheze de două ori, pentru echipa din Ploieşti a bifat 7 meciuri fără să înscrie.

 

mail-share icon Email
viewscnt