Ultima oră
VIDEO | Lecce – Parma 2-2. Remiză dramatică în derby-ul românesc din Serie A VIDEO | Lecce – Parma 2-2. Remiză dramatică în derby-ul românesc din Serie A
VIDEO | Real Madrid a făcut spectacol cu Espanyol VIDEO | Real Madrid a făcut spectacol cu Espanyol
VIDEO | Daniel Bîrligea a debutat la FCSB, dar a fost înlocuit la pauză şi a reacţionat: „Nu ştiu dacă din fericire sau din supărare” VIDEO | Daniel Bîrligea a debutat la FCSB, dar a fost înlocuit la pauză şi a reacţionat: „Nu ştiu dacă din fericire sau din supărare”
E gata! Tony revine în fotbalul românesc E gata! Tony revine în fotbalul românesc
Gigi Becali, prima reacţie după debutul lui Bîrligea! "Să nu cumva" Gigi Becali, prima reacţie după debutul lui Bîrligea! "Să nu cumva"
Gigi Becali s-a contrazis singur! "Unde e faultul? / E fault clar!" Gigi Becali s-a contrazis singur! "Unde e faultul? / E fault clar!"

A fost identificat momentul care a declanşat criza la Rapid. "Asta e realitatea" | VIDEO EXCLUSIV

Rapid Publicat de Tudor Moisa pe 10 mai 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38244/21587490/1/fc-cfr-1907-cluj-fc-rapid-1923-bucuresti-superliga-superbet-play-off-05-05-2024-2.jpg

Rapid a pierdut, scor 3-2, cu Sepsi şi rămâne cu un singur punct câştigat în play-off.

Situaţia este cu adevărat halucinată în Giuleşti. Văzută la finalul sezonului regular drept principala contracandidată a FCSB-ului în lupta la titlu, Rapid va termina sezonul pe locul 6.

În cadrul emisiunii Fotbal Show, Adrian Falub a rememorat scandalul iscat după partida dintre Poli Iaşi şi Rapid, atunci când Borza şi Albu au fugit din cantonament şi au mers în club.

Falub crede că acela a fost momentul care a declanşat haosul în Giuleşti.

"Cred ca totul a plecat de la meciul ăla cu Poli Iaşi, când ei i-au suspendat pe Borza şi pe Albu.

A fost o reacţie, la ceea ce au făcut ei, mult prea exagerată. Am senzaţia că de acolo au început (n.r. să se rostogolească), ca un bulgare de zăpadă. 

Pe urmă au venit problemele cu cei din galerie, problemele cu Niculae, problemele din vestiar. Bergodi cu siguranţă a plecat că nu l-a mai dorit vestiarul. Asta e realitatea, cred eu", a declarat Adrian Falub, la Prima Sport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Rapid

Ultimele articole Toate articolele