Ultima oră
VIDEO | CSM Focşani - FCU Craiova 1-1! Oltenii au scăpat victoria printre degete
VIDEO | CSM Focşani - FCU Craiova 1-1! Oltenii au scăpat victoria printre degete
Dorinel Munteanu a pus tunurile pe un fost internaţional! "Iese în evidenţă prin ţinuta lui, că prin rezultate, ca antrenor, nu are cum" Dorinel Munteanu a pus tunurile pe un fost internaţional! "Iese în evidenţă prin ţinuta lui, că prin rezultate, ca antrenor, nu are cum"
Costin Lazăr a explicat de ce a plecat de la Câmpulung Costin Lazăr a explicat de ce a plecat de la Câmpulung
Un oficial din Superligă este de partea lui Dorinel Munteanu! "Merită felicitat" Un oficial din Superligă este de partea lui Dorinel Munteanu! "Merită felicitat"
Ngezana nu va juca cu Petrolul Ngezana nu va juca cu Petrolul
Dorinel Munteanu a continuat tirada şi la conferinţa de presă! "Eu fac legea aici" Dorinel Munteanu a continuat tirada şi la conferinţa de presă! "Eu fac legea aici"

A evoluat în toate partidele la EURO 2016, iar acum a fost ofertat de Dinamo! Decizia internaţionalului român

Dinamo Publicat de Tudor Moisa pe 6 iun 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38229/21619493/1/antrenament-romania-inainte-meci-spania-4-09-2019.jpg

Cândva cel mai bun atacant al naţionalei, Florin Andone a dispărut din peisajul fotbalistic românesc în ultimii ani. Acum, fotbalistul ajuns la 31 de ani îşi caută echipă, iar Dinamo s-a arătat interesată de serviciile acestuia.

Florin Andone a impresionat pe vremea când marca goluri pe bandă rulantă la Cordoba. De asemenea, atacantul a avut evoluţii foarte bune şi în tricoul formaţiei Deportivo La Coruna, dar transferul la Brighton, în 2018, nu a fost o decizie inspirată.

În ultimii şase ani, Florin Andone a marcat doar 14 goluri, iar în acest sezon a evoluat la Eldense, în Secunda Division.

Pentru a îşi relansa cariera, Andone s-a aflat în tratative cu Dinamo, dar mutarea în Superligă nu îi surâde atacantului, conform sport.ro. Până acum, acesta a evoluat doar în străinătate şi ar fi tentat să rămână în Europa de Vest.

O posibilă mutare în Superligă s-ar putea realiza doar dacă tratativele cu echipele din Portugalia vor eşua.

La ultima prezenţa a României la EURO, Florin Andone a fost titular în meciul cu Franţa şi a intrat pe parcurs în duelurile cu Elveţia şi Albania.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Dinamo

Ultimele articole Toate articolele