Ultima oră
Constantin Zotta nu a mai suportat acuzaţiile aduse de Dan Şucu şi a răbufnit: „A coborât prea mult nivelul! Să facă şi el măcar 10% din ce am făcut noi!” | EXCLUSIV Constantin Zotta nu a mai suportat acuzaţiile aduse de Dan Şucu şi a răbufnit: „A coborât prea mult nivelul! Să facă şi el măcar 10% din ce am făcut noi!” | EXCLUSIV
VIDEO | Valencia - Las Palmas 2-3. Spectacol în duelul codaşelor din Spania VIDEO | Valencia - Las Palmas 2-3. Spectacol în duelul codaşelor din Spania
Denis Alibec, la pământ după umilinţa cu Rapid: ”E cea mai ruşinoasă înfrângere din cariera mea!”

Denis Alibec, la pământ după umilinţa cu Rapid: ”E cea mai ruşinoasă înfrângere din cariera mea!”
Etapa din Serie A s-a terminat cu un succes clar al Monzei pe terenul Veronei Etapa din Serie A s-a terminat cu un succes clar al Monzei pe terenul Veronei
VIDEO | Gică Hagi, confuz şi dărâmat după umilinţa cu Rapid. ”E o situaţie grea” VIDEO | Gică Hagi, confuz şi dărâmat după umilinţa cu Rapid. ”E o situaţie grea”
Basarab Panduru, uluit după ce Gică Hagi a fost umilit de Şumudică:  ”Nu are cine să vină de pe bancă!”  | VIDEO EXCLUSIV

Basarab Panduru, uluit după ce Gică Hagi a fost umilit de Şumudică: ”Nu are cine să vină de pe bancă!” | VIDEO EXCLUSIV

Zeljko Kopic nu a digerat uşor eşecul cu FCSB. Decizia fermă luată de croat

Dinamo Publicat de Daian Cutu ieri, 16:43
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38229/21809314/1/rapid-bucuresti-dinamo-bucuresti-superliga-superbet-18-08-2024-2.jpg

 

 

FCSB a trecut în deplasare, scor 2-0, de Dinamo Bucureşti, în etapa a 13-a din Superligă.

Zeljko Kopic nu a digerat deloc rezultatul din derby. Cei de la Pro Sport scriu că antrenorul croat şi-a dus elevii la Săftica, unde au discutat pe larg despre prestaţi din derby.

Sursa mai sus menţionează scrie că în seara de duminică spre luni, la Săftica, a apărut şi Andrei Nicolescu, administratorul special al dinamoviştilor.

Antrenorul lui Dinamo a făcut plecăciune în faţa FCSB-ului: ”A jucat atâtea meciuri în Europa, au acumulat experienţă!”

 

”Am fost indecişi la ultima pasă. La primul gol trebuia să reacţionăm mai bine. Bîrligea a marcat un gol extraordinar. Repriza a doua am început-o mai bine, am atacat, dar nu am reuşit să ne apropiem de poartă, iar apoi au dat golul 2. Felicitări celor de la FCSB pentru victorie.

Trebuie să analizăm, să continuăm să muncim. Cred că am avut momente bune azi, rezultatul putea fi mai bun. Nu e uşor să joci pentru Dinamo când ai un sezon bun, aşteptările sunt din ce în ce mai mari. Am încercat să pregătim bine meciul, dar pentru unii jucători a fost primul derby, avem jucători tineri.

Nu e uşor să faci faţă unui stadion plin, simţi presiune, mă aştept să jucăm din ce în ce mai bine. FCSB a jucat atâtea meciuri în Europa, au acumulat experienţă.

La pauză am vorbit cum să folosim mai bine spaţiile dintre linii în faţa defensivei lor. Defensiv am stat bine, n-au avut multe oportunităţi, dar diferenţa a fost făcută de curaj. Adversarul a avut calitate, sunt puternici în dueluri, nu e uşor să faci unele lucruri, dar nu pot spune că n-am încercat.

Fundaşii ar fi trebuit să fie mai aproape de Bîrligea, care a avut o execuţie frumoasă. Am fost aproape şi noi, dar ne-au lipsit execuţiile. Am dus multe mingi sus, am avut posesie mai mare, dar nu am fost suficienţi de buni la finalizare.

Suntem încă sus, la 3 puncte sub locul 2. Avem o echipă care vrea să joace, să devină mai bună. Am avut mulţi jucători accidentaţi, majoritatea jucătorilor care au jucat azi nu sunt în formă maximă. Vom continua să jucăm bine şi ne vom reveni”, a declarat Zeljko Kopic, la finele partidei de duminică.

 FCSB a ajuns pe locul 5, cu 19 puncte, în timp ce Dinamo se află pe 7, cu 18 puncte.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Dinamo

Ultimele articole Toate articolele