Ultima oră
Ons Jabeur a anunţat că nu va mai evolua în acest sezon Ons Jabeur a anunţat că nu va mai evolua în acest sezon
VIDEO | Rapid - ”U” Cluj, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. „Sepcile Roşii” au deschis scorul, în urma unei faze superbe VIDEO | Rapid - ”U” Cluj, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. „Sepcile Roşii” au deschis scorul, în urma unei faze superbe
A fost anunţată echipa României pentru turneul final BJK Cup! Cele cinci sportive alese de Horia Tecău A fost anunţată echipa României pentru turneul final BJK Cup! Cele cinci sportive alese de Horia Tecău
Louis Munteanu a spus că e mai inteligent decât fundaşii de la FCSB! Replica lui Dawa Louis Munteanu a spus că e mai inteligent decât fundaşii de la FCSB! Replica lui Dawa
MM Stoica, dat pe spate de preferatul lui Becali: ”A fost concentrat” | VIDEO EXCLUSIV

MM Stoica, dat pe spate de preferatul lui Becali: ”A fost concentrat” | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Marius Măldărăşanu, dezamăgit după reimza cu UTA. „Simt frustrare, simt frustrare” VIDEO | Marius Măldărăşanu, dezamăgit după reimza cu UTA. „Simt frustrare, simt frustrare”

Vinicius ar putea pleca de la Real Madrid! Oferta primită de superstarul brazilian

Real Madrid Publicat de Tudor Moisa pe 12 aug 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38288/21700397/1/profimedia-0895784330.jpg

Vinicius a făcut un sezon foarte bun la Real Madrid. Brazilianul a înscris 24 de goluri în toate competiţiile, iar formaţia madrileană a câştigat La Liga şi Champions League.

Totuşi, Vinicius ar putea să plece de la Real. Fotbalistul în vârstă de 24 de ani a primit o ofertă colosală din Arabia Saudită şi încă nu a luat o decizie finală, semn că se gândeşte serios la o astfel de mutare.

Conform ESPN, o discuţie între Fondul de investiţii publice al Arabiei Saudite (PIF) şi Real Madrid a avut deja loc. Deşi oficialii campioanei Europei nu îşi doresc să îl piardă pe brazilian, superstarul nu a luat o hotărâre.

PIF deţine acţiuni în valoare de 75% în cadrul cluburilor Al Ahli, Al Ittihad, Al Hilal şi Al Nassr, dar încă nu se ştie la care din cele patru echipe ar putea ajunge Vinicius, în cazul în care va accepta.

Planul saudiţilor este să îl facă pe brazilian ambasadorul Cupei Mondiale din 2034, iar salariul anual ar fi unul astronomic: 350 de milioane de euro!

În cazul în care Vinicius îşi va da acceptul, iar Real Madrid nu va fi de acord cu mutarea, PIF va fi nevoită să plătească clauza de reziliere în valoare de 1 miliard de euro. Contractul brazilianului la campioana Europei are finalitate în iunie 2027.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Real Madrid

Ultimele articole Toate articolele