Ultima oră
Goran Djokovic, unchiul lui Novak Djokovic, a fost ales preşedinte al Federaţiei Sârbe de Tenis Goran Djokovic, unchiul lui Novak Djokovic, a fost ales preşedinte al Federaţiei Sârbe de Tenis
Mihai Stoica a lămurit situaţiile lui Lixandru şi Edjouma | EXCLUSIV Mihai Stoica a lămurit situaţiile lui Lixandru şi Edjouma | EXCLUSIV
VIDEO | Oţelul - Dinamo 1-1, în direct la Prima Sport 1. Maciel egalează imediat VIDEO | Oţelul - Dinamo 1-1, în direct la Prima Sport 1. Maciel egalează imediat
Alertă la FCSB! Unul dintre fundaşii centrali s-a accidentat şi ar putea rata meciul cu Petrolul | EXCLUSIV Alertă la FCSB! Unul dintre fundaşii centrali s-a accidentat şi ar putea rata meciul cu Petrolul | EXCLUSIV
VIDEO | Eugen Neagoe primeşte întăriri. ”Unul deja a ajuns” VIDEO | Eugen Neagoe primeşte întăriri. ”Unul deja a ajuns”
VIDEO | ”La mine e mai greu”. Constantin Budescu, reacţie interesantă cu privire la convocarea la naţională VIDEO | ”La mine e mai greu”. Constantin Budescu, reacţie interesantă cu privire la convocarea la naţională

VIDEO | Visul frumos s-a terminat pentru FC Argeş! Prepeliţă: "Nu facem o tragedie. Caracterele se văd şi după o înfrângere"

FC Argeș Publicat de Andrei Ionascu pe 1 mar 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38566/20030574/1/bs5a7808.jpg

CFR Cluj a câştigat meciul de pe teren propriu cu FC Argeş, scor 5-0, în etapa cu numărul 25 din Liga 1, în direct pe Look Sport. Este cel mai clar succes pentru CFR în acest sezon. Piteştenii întrerup brutal o serie de 11 meciuri fără înfrângere. Antrenorul Andrei Prepeliţă a declarat că vrea să treacă rapid peste acest eşec şi a prezentat scuze suporterilor.

Până la meciul de la Cluj, FC Argeş a încasat doar 4 goluri în 9 partide. Piteştenii păstrează şanse minime pentru calificarea în play-off.

Fundaşul croat Luka Maric a fost eroul negativ al partidei, după ce a comis două penalty-uri în prima repriză şi a înscris în propria poartă în debutul reprizei secunde.

CFR Cluj a controlat meciul ‘da capo al fine’. Raportul şuturilor pe poartă a fost 6-1.

Ciprian Deac (35’ – penalty, 38’ - penalty), Ionuţ Costache (70’) şi Mario Rondon (77’) au înscris pentru CFR Cluj. Autogolul lui Maric a venit în minutul 49.

"Faţă de alte meciuri, astăzi am făcut greşeli individuale şi asta s-a văzut cu o echipă cu experienţă. Până la primul penalty, lucrurile erau OK, jocul decurgea aşa cum ne propusesem. Din păcate, s-a întâmplat această înfrângere usturătoare, învăţăm din ea, dar nu facem o tragedie. Avem de jucat multe meciuri. Aşa cum am făcut meciuri bune, caracterele se văd şi după o înfrângere. Am discutat cu băieţii, ne lingem rănile şi dăm drumul la treabă, pentru că ne aşteaptă un meci greu cu Iaşiul.

Am luat multe goluri, într-un fel tot trei puncte am pierdut, dar de o manieră care nu ne pune într-o postură bună. Ne cerem scuze tuturor oamenilor de lângă echipă, suporterilor, ştiu că au mare încredere în noi şi vom face totul să câştigăm următoarele meciuri.

Se întâmplă în viaţa unui fotbalist şi momente de genul ăsta. Luka Maric a avut evoluţii consistente de când a venit la noi, nu a făcut greşeli. Se întâmplă, am vorbit cu el, i-am spus să ţină capul sus. O să analizăm greşelile, învăţăm din ele şi merge mai departe. Nu puteam să-l înlocuiesc, pentru că mai rău îi faci", a spus Andrei Prepeliţă.

Clasamentul Ligii 1

//i0.1616.ro/media/581/3142/38566/20030574/2/clasament-cfr.jpg

Sursa foto: Sport Pictures

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FC Argeș

Ultimele articole Toate articolele