Ultima oră
Spaniolii i-au analizat prestaţia lui Istvan Kovacs din Real Madrid - Dortmund şi au tras concluzia Spaniolii i-au analizat prestaţia lui Istvan Kovacs din Real Madrid - Dortmund şi au tras concluzia
Dan Şucu, tun financiar pe piaţa transferurilor! Un club de top din Europa i-a pus 3.000.000 de euro pe masă pentru golgheterul din Giuleşti Dan Şucu, tun financiar pe piaţa transferurilor! Un club de top din Europa i-a pus 3.000.000 de euro pe masă pentru golgheterul din Giuleşti
Emma Răducanu s-a retras de la Hong Kong Open. Motivul din spatele deciziei Emma Răducanu s-a retras de la Hong Kong Open. Motivul din spatele deciziei
Jaqueline Cristian a fost eliminată în optimi la Guangzhou Open Jaqueline Cristian a fost eliminată în optimi la Guangzhou Open
Pasionaţii de fotbal joacă în Prima Liga, azi de la ora 15:00, pe Prima Sport 1 Pasionaţii de fotbal joacă în Prima Liga, azi de la ora 15:00, pe Prima Sport 1
„Luis Suarez de România” i-a băgat în sperieţi pe scoţieni! Jucătorul FCSB-ului de care Rangers se teme cel mai tare: „Trebuie să fie atenţi” „Luis Suarez de România” i-a băgat în sperieţi pe scoţieni! Jucătorul FCSB-ului de care Rangers se teme cel mai tare: „Trebuie să fie atenţi”

VIDEO | Vinicius, one man show în revenirea de poveste a Realului! Golul de Balon de Aur, după o cursă de 80 de metri

Real Madrid Publicat de Ovidiu Neacşu astăzi, 10:35
mail-share icon Email

Vinicius Junior a avut o prestaţie stelară în meciul cu Borussia Dortmund din Champions League, în care a reuşit un hattrick.

 

 

Real Madrid a câştigat cu 5-2 în faţa Borussiei Dortmund, partida din runda a 3-a de Champions League, după ce nemţii au intrat la pauză cu 0-2. Jucătorul care a dat tonul în repriza a doua pentru „galactici” a fost Vinicius, care a marcat de 3 ori şi a avut o acţiune pur şi simplu incredibilă la golul 4 al Realului.

Vinicius a plecat din apropierea careului propriu şi l-a devansat pe Emre Can, scoţându-l total din fază pe mijlocaşul neamţ. Mai apoi a explodat de lângă Sule şi a trimis în poartă cu un şut din afara careului, care l-a lăsat fără replică pe Kobel.

Faza este cu atât mai spectaculoasă cu cât ea s-a petrecut în minutul 86, iar brazilianul a jucat încă din primul minut, lăsând senzaţia că poate face o astfel de cursă chiar şi după terminarea meciului.

Carlo Ancelotti, uimit de prestaţia lui Vinicius: „Extraordinar!”

La finalul partidei de pe „Bernabeu”, Carlo Ancelotti a avut doar cuvinte de laudă la adresa elevului său. Antrenorul a fost uimit de felul în care a jucat brazilianul în repriza a doua.

„Rareori vezi un fotbalist care joacă o a doua repriză cum a făcut-o Vini. Şi nu doar graţie celor trei goluri, ci pentru caracterul lui. Extraordinar!”, a declarat după meci Carlo Ancelotti.

Vinicius s-a declarat mulţumit de prestaţia sa din meciul cu Borussia Dortmund şi a spus că îşi doreşte să rămână „la Real Madrid pentru totdeauna”.

„Va trebui să continui aşa şi ştiu că pot da mereu mai mult. Am numai 24 de ani şi vreau să rămân la Real Madrid pentru totdeauna. Îmi doresc să fac multe lucruri pentru acest club, care mi-a dat totul de când am venit”, a spus Vinicius Jr.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Real Madrid

Ultimele articole Toate articolele