Ultima oră
Gigi Becali i-a decis viitorul lui Darius Olaru Gigi Becali i-a decis viitorul lui Darius Olaru
Un documentar despre ultimele zile ale lui Federer pe terenul de tenis va fi lansat anul acesta Un documentar despre ultimele zile ale lui Federer pe terenul de tenis va fi lansat anul acesta
Dan Petrescu, gata să dea o primă lovitură! Jucătorul trecut pe la FCSB şi Universitatea Craiova care ar putea ajunge în Gruia Dan Petrescu, gata să dea o primă lovitură! Jucătorul trecut pe la FCSB şi Universitatea Craiova care ar putea ajunge în Gruia
Mihai Stoica, replici acide pentru Şumudică şi Rotaru: „În pomul care nu dă roade nu aruncă nimeni cu pietre” Mihai Stoica, replici acide pentru Şumudică şi Rotaru: „În pomul care nu dă roade nu aruncă nimeni cu pietre”
OFICIAL | Olivier Giroud a semnat! OFICIAL | Olivier Giroud a semnat!
Dorinel Munteanu nu se va putea baza pe doi jucători în finala Cupei României: „Avem ruptură musculară” Dorinel Munteanu nu se va putea baza pe doi jucători în finala Cupei României: „Avem ruptură musculară”

VIDEO | Victor Piţurcă ar fi mândru! Cum s-a apărat Luton înaintea golului senzaţional marcat de Manchester City

Premier League Publicat de Tudor Moisa pe 13 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38266/21557807/1/profimedia-0864508639.jpg

Manchester City şi Luton se întâlnesc astăzi, în direct la Prima Sport 3 şi online pe PrimaPlay.ro.

Deşi erau conduşi cu 1-0, jucătorii lui Luton au oferit nişte imagini antologice. Pe atacurile lui City, până şi cel mai avansat fotbalist se afla în ultimii 25 de metri.

Mai mult decât atât, la faza premergătoare cornerului din care Kovacic a înscris un gol senzaţional, toţi jucătorii lui Luton au ajuns să stea în careu!

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Premier League

Ultimele articole Toate articolele