Ultima oră
BREAKING NEWS | San Marino a câştigat BREAKING NEWS | San Marino a câştigat
VIDEO | Cristiano Ronaldo a marcat în poarta Croaţiei cel de al 900-lea gol din carieră VIDEO | Cristiano Ronaldo a marcat în poarta Croaţiei cel de al 900-lea gol din carieră
Echipa naţională, pregătită pentru meciul cu Kosovo. Tricolorii au făcut antrenamentul oficial la Priştina Echipa naţională, pregătită pentru meciul cu Kosovo. Tricolorii au făcut antrenamentul oficial la Priştina
Denis Haruţ, cedat la altă formaţie din Superliga. ”Pentru ce să stea?!” | EXCLUSIV Denis Haruţ, cedat la altă formaţie din Superliga. ”Pentru ce să stea?!” | EXCLUSIV
Motivul pentru care FCSB a fost sancţionată de UEFA | EXCLUSIV Motivul pentru care FCSB a fost sancţionată de UEFA | EXCLUSIV
VIDEO | Fluier final în Nations League! Dalot, înger şi demon pentru Portugalia VIDEO | Fluier final în Nations League! Dalot, înger şi demon pentru Portugalia

VIDEO | Universitatea Craiova - UTA 4-2. Spectacol pe ”Ion Oblemenco”

Superliga Publicat de Daian Cutu pe 20 iul 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/21671762/2/universitatea-craiova-uta-arad-superliga-superbet-20-07-2024.jpg


Universitatea Craiova s-a impus pe teren propriu, scor 4-2, cu UTA Arad, într-un meci din etapa a doua a Superligii.

Gazdele au ratat două ocazii mari, în minutele 11 şi 19, când Alexandru Creţu şi Elvir Koljic au trimis pe lângă poartă, însă au deschis scorul în minutul 35. Alexandru Mitriţă a executat un corner şi Zajkov a înscris.

Arădenii au egalat în minutul 45, prin Ezekiel, care a profitat de o pasă a lui van Durmen.

În partea secundă portarul craiovean Laurenţiu Popescu a intervenit la şutul lui Joao Pedro, din minutul 53, pentru ca după numai cinci minute, cubanezul Luis Paradela să înscrie golul desprinderii oltenilor, din careu, după pasa lui Bană. Ştefan Baiaram a înscris al treilea gol al gazdelor, în minutul 73, după o greşeală a lui Robert Popa, iar Alexandru Benga a redus din diferenţă în minutul 90+2.

Rezultatul final a fost stabilit de Alexandru Mitriţă un minut mai târziu, după o recuperare a lui Ştefan Vlădoiu şi a cursă a acestuia pe partea stângă. Universitatea Craiova s-a impus cu 4-2 şi echipa lui Gâlcă a trecut pe prima poziţie a clasamentului, cu patru puncte, cel puţin până la meciul CFR-ului cu Rapid, de vineri seara. UTA rămâne cu un punct şi este pe locul 13 în ierarhia Superligii.

VIDEO | Universitatea Craiova - UTA 4-2 (Zajkov 35, Paradela 57, Baiaram 73, Mitriţă 90+4 / Ezekiel 45, Benga 90+2), în direct la Prima Sport 1. Echipele de start:

  • Universitatea Craiova: L. Popescu - Căpăţînă, Maldonado, Zajkov, Badelj - Al. Creţu, Houri - Bană, Mitriţă, Paradela - Koljic
  • UTA: R. Popa - Râpă, Benga, Conte, Rodrigues - Van Durmen, Machado, C.Mihai, Costache - Ezekiel, Omondi

Minutul 90+5: Final de meci! Universitatea Craiova se impune cu 4-2.

Minutul 90+4: GOL Universitatea Craiova! Vlădoiu scoate la Mitriţă, care reia din careu.

Minutul 90+2: GOL UTA! Benga se înalţă peste marcaj şi reia cu capul din 4 metri. Mingea a venit din corner.

Minutul 79: Mamardashvili a tras în forţă de la 25 de metri. Popa a respins în corner.

Minutul 73: GOL Universitatea Craiova! Baiaram profită de faptul că nu i-a ieşit nimeni în întâmpinare. Acesta a reluat cu latul de la 20 de meti. Mingea a atins bara înainte să intre în poartă.

Minutul 57: GOL Universitatea Craiova! Mitriţă lasă bine la Paradela, care punctează cu o execuţie complicată din careu. Mingea s-a dus pe sub Popa.

Minutul 45+3: Pauză! Scorul este 1-1.

Minutul 45: GOL UTA! Oaspeţii recuperează la mijlocul terenului şi profită de replierea slabă a defensivei. Van Durmen scoate la Ezekiel, care apucă să preia şi îndeplineşte o formalitate cu aproape toată poarta goală.

Minutul 35: GOL Universitatea Craiova! Zajkov scapă din marcajul lui Omondi şi reia cu capul în poartă. Mingea a atins şi pământul.

Minutul 19: Mitriţă îl găseşte excelent pe Koljic în careu. Bosniacul trimite multe peste poartă.

Minutul 11: Paradela a centrat în careu, iar Creţu din câţivametri a reluat defectuos pe lângă poartă.

Minutul 1: A început partida!

----------------------------

Universitatea Craiova a debutat în noul sezon al Superligii cu o remiză albă pe terenul celor de la FC Hermannstadt. Trupa lui Gâlcă are un obiectiv serios în acest sezon şi vrea să obţină victoria în faţa propriilor suporteri.

De cealaltă parte, UTA a remizat şi ea pe teren propriu în faţa Rapidului, într-un meci care a stârnit un adevărat scandal în urma unei faze extrem de controversate de arbitraj.

Ultima confruntare dintre cele două combatante s-a încheiat la egalitate, scor 2-2.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele