Ultima oră
A fost anunţată echipa României pentru turneul final BJK Cup! Cele cinci sportive alese de Horia Tecău A fost anunţată echipa României pentru turneul final BJK Cup! Cele cinci sportive alese de Horia Tecău
VIDEO | Rapid - ”U” Cluj, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. „Sepcile Roşii” au deschis scorul, în urma unei faze superbe VIDEO | Rapid - ”U” Cluj, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. „Sepcile Roşii” au deschis scorul, în urma unei faze superbe
Louis Munteanu a spus că e mai inteligent decât fundaşii de la FCSB! Replica lui Dawa Louis Munteanu a spus că e mai inteligent decât fundaşii de la FCSB! Replica lui Dawa
MM Stoica, dat pe spate de preferatul lui Becali: ”A fost concentrat” | VIDEO EXCLUSIV

MM Stoica, dat pe spate de preferatul lui Becali: ”A fost concentrat” | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Marius Măldărăşanu, dezamăgit după reimza cu UTA. „Simt frustrare, simt frustrare” VIDEO | Marius Măldărăşanu, dezamăgit după reimza cu UTA. „Simt frustrare, simt frustrare”
VIDEO | Mircea Rednic, după ce UTA a evitat la limită înfrângerea cu Hermannstadt. „Se simte o presiune” VIDEO | Mircea Rednic, după ce UTA a evitat la limită înfrângerea cu Hermannstadt. „Se simte o presiune”

VIDEO | Universitatea Craiova - Rapid 1-1. Derby frumos de privit în Bănie

Superliga Publicat de Daian Cutu pe 31 aug 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/21718476/2/universitatea-craiova-rapid-bucuresti-superliga-superbet-31-08-2024.jpg

Universitatea Craiova a terminat la egalitate pe teren propriu, scor 1-1, cu formaţia bucureşteană Rapid, în etapa a opta din Superligă. Un spectator a avut probleme de sănătate şi a fost transportat la spital, în minutul 85.

Rapid a înscris prima la Craiova, prin fundaşul Braun, în minutul 17, care a primit o pasă de la Petrila. În minutul 30 Săpunaru l-a faultat pe Koljic în careu, iar Istvan Kovacs a dictat penalti. Alexandru Mitriţă a transformat şi a adus egalarea. Oaspeţii puteau intra în avantaj la cabine, dar Petrila a trimis în bară, în minutul 43. Arbitrul Kovacs a acordat un penalti pentru Rapid, în minutul 45, pentru un contact între Koljic şi Paşcanu, dar după verificarea VAR, a anulat decizia.

Repriza secundă a fost săracă în faze de poartă. Meciul a fost oprit în minutul 79 din cauză că un spectator a avut probleme medicale, ambulanţa a intrat pe teren, iar spectatorul respectiv a fost urcat în maşină şi transportat la spital. Partida s-a reluat după cinci minute însă nici una dintre echipe nu a mai putu înscrie. S-a încheiat 1-1, iar Craiova urcă pe primul loc în clasament, cu 15 puncte. Rapid are 9 puncte şi este pe locul 8.

VIDEO | Universitatea Craiova - Rapid 1-1 (Mitriţă 30-penalty / Braun 17), în direct la Prima Sport 1. Echipele de start:

  • Universitatea Craiova: L. Popescu - Vlădoiu, Maldonado, Sierra, Bancu (cpt.) - Oshima, Căpăţînă - Bană, Mitriţă, Mora - Koljic
  • Rapid: Siegrist - Manea, Săpunaru (cpt.), Paşcanu, Braun - Gojkovic, Kait, Oaidă - R. Pop, Burmaz, Petrila

Minutul 90+7: Final de meci! Se termină 1-1.

Minutul 76: Mitriţă este lansat perfect de Mora. Jucătorul Craiovei dă rău singur cu Siegrist. Mingea s-a dus pe lângă.

Minutul 68: Mora centrează din flanc pentru Ivan, care trimite cu capul puţin peste transversală.

Minutul 66: Mora trage puţin pe lângă din marginea careului.

Minutul 45+3: Pauză! Scorul este 1-1.

Minutul 45: Centralul dictează penalty la un duel între Paşcanu şi Koljic. VAR intervine şi anulează decizia.

Minutul 43: Petrila trage în transversală din lovitură liberă.

Minutul 30: GOL Universitatea Craiova! Săpunaru îl trage în careu pe Koljic. Mitriţă transformă.

Minutul 17: GOL Rapid! Petrila scapă pe contraatac şi scoate la Braun, care marchează singur cu portarul.

Minutul 16: Mitriţă scapă singur cu portarul, dar alege să paseze la Baiaram. Paşcanu este providenţial şi respinge.

Minutul 1: A început partida!

---------------------------------------

Formaţia din Bănie a început foarte bine sezonul, dar a pierdut prima poziţie în clasament, după înfrângerea suferită în faţa lui Dinamo, etapa trecută. Înaintea meciului de astăzi, Universitatea Craiova se află pe locul al treilea, cu 14 puncte strânse în şapte etape.

De partea cealaltă, Rapid a bifat prima victorie din noua stagiune, etapa precedentă, la Iaşi. Trupa din Giuleşti a strâns opt puncte în şapte etape şi se află pe poziţia a şaptea în Superligă.

În precedentul sezon, cele două rivale s-au întâlnit de patru ori. În sezonul regular, Rapid s-a impus acasă, scor 2-0, iar meciul de la Craiova s-a încheiat la egalitate, 1-1. În play-off, Universitatea Craiova s-a impus de două ori cu acelaşi scor, 2-1.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele