Ultima oră
VIDEO | Borussia Dortmund - Heidenheim 4-2. „Galben-negrii” s-au impus într-un meci cu şase goluri VIDEO | Borussia Dortmund - Heidenheim 4-2. „Galben-negrii” s-au impus într-un meci cu şase goluri
Veste proastă pentru FCSB! PAOK, adversara campioanei în Europa League, a bătut palma cu un fost star de la Liverpool Veste proastă pentru FCSB! PAOK, adversara campioanei în Europa League, a bătut palma cu un fost star de la Liverpool
LIVE VIDEO | Petrolul - Farul, astăzi, de la ora 21:30, în direct la Prima Sport 1! Duel încins pe „Ilie Oană” LIVE VIDEO | Petrolul - Farul, astăzi, de la ora 21:30, în direct la Prima Sport 1! Duel încins pe „Ilie Oană”
LIVE VIDEO | Gloria Buzău - Oţelul, astăzi, de la 18:45, în direct la Prima Sport 1! Gălăţenii vor să menţină seria de invincibilitate LIVE VIDEO | Gloria Buzău - Oţelul, astăzi, de la 18:45, în direct la Prima Sport 1! Gălăţenii vor să menţină seria de invincibilitate
Fostul jucător de la Dinamo a punctat aspectele la care câinii excelează în acest sezon: „Asta nu văd la foarte multe echipe” | VIDEO EXCLUSIV Fostul jucător de la Dinamo a punctat aspectele la care câinii excelează în acest sezon: „Asta nu văd la foarte multe echipe” | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Zeljko Kopic continuă să producă rezultate notabile. ”Am câştigat cu inima” VIDEO | Zeljko Kopic continuă să producă rezultate notabile. ”Am câştigat cu inima”

VIDEO | ”Trebuie să fii tâmpit să zici! Să vină dovezile”. Mircea Rednic a răspuns fanilor care îl contestă

UTA Arad Publicat de Daian Cutu pe 27 aug 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38243/21713787/2/dinamo-bucuresti-uta-arad-play-out-superliga-superbet-12-05-2024-1.jpg

UTA Arad a remizat pe teren propriu, 1-1, cu Farul Constanţa, în ultimul meci al etapei a şaptea din Superligă.

O parte din fanii celor de la UTA au afişat următorul banner: ”Prin mingicari aduşi pe comisioane / Spiritul alb-roşu dispare”, cu trimitere la numărul mare de jucători străini aduşi în ultima perioadă.

Mircea Rednic a transmis un mesaj ferm contestatarilor.

”Normal că e greu de digerat. Aveam mingea la portar. Nu dai o lumânare pe zonă centrală, tragi de timp. Apoi a urmat o greşeală colectivă. I-am certat pe toţi pentru că nu poţi să pierzi două puncte aşa uşor. Trebuiau să se concentreze pentru că mai aveau doar 2 minute.

Şi Farul putea să înscrie, a avut ocazii. Trebuie să tragi de timp ca portar, zici că ai cârcei. Se vorbesc de arbitraje, dar de cotul lui Iancu la Trif sau de şutul lui Omondi în mâna unui adversar nu s-a zis nimic.

(bannerul afişat de fani) N-am ce să comentez. Sunt transferuri bune. Voi ştiţi că jucătorii români sunt foarte scumpi. De asta multe echipe preferă străini. Acum am avut 4 underi pe bancă, 2 au terminat pe teren. Lăsaţi-o cu comisioanele, că familia Rednic n-are nevoie. Trebuie să fii tâmpit să zici! Să vină dovezile. ANAF-ul a fost de trei ori la firma fiicei mele şi au felicitat-o”
, a spus Rednic, după meci.

mail-share icon Email
viewscnt

UTA Arad

Ultimele articole Toate articolele