Ultima oră
Liber de contract, Răzvan Oaidă e aproape de un club din Superliga. ”Suntem în discuţii” Liber de contract, Răzvan Oaidă e aproape de un club din Superliga. ”Suntem în discuţii”
VIDEO | Rezultat mare pentru Rapid în Liga Campionilor la handbal feminin VIDEO | Rezultat mare pentru Rapid în Liga Campionilor la handbal feminin
”Ne transmite vibraţii pozitive în vestiar şi pe teren”. Christopher Braun, fericit cu schimbarea de antrenor ”Ne transmite vibraţii pozitive în vestiar şi pe teren”. Christopher Braun, fericit cu schimbarea de antrenor
Proaspăt tată, Donnarumma este în lotul PSG pentru meciul cu Brest Proaspăt tată, Donnarumma este în lotul PSG pentru meciul cu Brest
VIDEO | Gloria Buzău - Oţelul, astăzi, de la 18:45, în direct la Prima Sport 1. Echipele de start VIDEO | Gloria Buzău - Oţelul, astăzi, de la 18:45, în direct la Prima Sport 1. Echipele de start
Marius Şumudică, savuros la conferinţa de presă. ”M-a ajutat mult produsul ăsta. Mi-am cumpărat şi un ceas să văd cât dorm” Marius Şumudică, savuros la conferinţa de presă. ”M-a ajutat mult produsul ăsta. Mi-am cumpărat şi un ceas să văd cât dorm”

VIDEO | Situaţie ireală înainte de Oţelul - Sepsi! O poarta a stadionului de la Galaţi e prea mică

Superliga Publicat de Daian Cutu pe 30 aug 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/21717986/2/otelul.png

Oţelul primeşte vizita lui Sepsi, vineri, de la ora 21:00, într-un meci ce deschide runda cu numărul 8 din Superliga. Partida va fi transmisă în direct la Prima Sport 1 şi online pe PrimaPlay.ro.

  • Toate golurile şi fazele importante din Superliga pot fi urmărite în format LIVE VIDEO pe PrimaSport.ro.

 

Organizatorii au avut serioase bătăi de cap cu una dintre porţi, care era prea mică. A fost nevoie să se facă o groapă pe linie, pentru ca partida să poată începe.

Înaintea acestui duel, Oţelul se află pe locul 4, cu 12 puncte acumulate după 6 etape, cu un meci mai puţin faţă de echipele de pe podium. Gălăţenii vin după egalul de la Ploieşti cu Petrolul şi sunt neînvinşi în acest sezon, cu un bilanţ de 3 victorii şi 3 egaluri.

De cealaltă parte, Sepsi ocupă locul 10, cu 8 puncte adunate în 7 runde. Covăsnenii au început bine campionatul, cu două victorii consecutive, dar apoi nu au mai arătat cea mai bună forma, reuşind să obţină doar 2 puncte în ultimel 5 etape, în ultima pierzând chiar pe teren propriu cu nou promovata Unirea Slobozia.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele