Ultima oră
Tragedie la CSM Târgovişte! Jucătoarea americană Marie Tyra Whitehead, găsită decedată în apartament Tragedie la CSM Târgovişte! Jucătoarea americană Marie Tyra Whitehead, găsită decedată în apartament
Claude Makelele a demisionat de la Asteras Tripolis după doar trei meciuri Claude Makelele a demisionat de la Asteras Tripolis după doar trei meciuri
Irina Begu a fost eliminată de Bernarda Pera în primul tur la Wuhan Open Irina Begu a fost eliminată de Bernarda Pera în primul tur la Wuhan Open
Naomi Osaka nu va evolua la Japan Open Naomi Osaka nu va evolua la Japan Open
VIDEO | FC Bihor - FCU Craiova 1-1, în direct pe Prima Sport 1. Moga egalează! VIDEO | FC Bihor - FCU Craiova 1-1, în direct pe Prima Sport 1. Moga egalează!
Nelu Varga a anunţat suma pentru care îl dă pe Louis Munteanu la FCSB! Nelu Varga a anunţat suma pentru care îl dă pe Louis Munteanu la FCSB!

VIDEO | Selecţionerul Edi Iordănescu rămâne optimist, după remiza chinuită cu Israel. ”Încrederea mea în grup rămâne intactă”

Echipa nationala Publicat de Daian Cutu pe 10 sep 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38206/21310497/2/romania-israel-preliminariile-c-e-2024-9-09-2023-1.jpg

Reprezentativa României a remizat pe Arena Naţională, scor 1-1, cu selecţionata Israelului, într-un meci din grupa I de calificare la Campiontul European din 2024.

”Tricolorii” au 9 puncte, întregistrând până acum două victorii şi trei remize.

Edi Iordănescu consideră că România a făcut o primă repriză bună, însă actul al doilea nu a fost gestionat cum trebuie. Selecţionerul a punctat că încrederea sa în echipă rămâne la cote intactă.

”Una peste alta, încrederea mea în grup rămâne intactă. Sunt foarte încrezător că mergem la EURO. Mi-aş fi dorit să avem mai mult după acest joc, dar rămânem neînvinşi după 5 jocuri.

Prima repriză am gestionat-o bine. Israelul nu a avut ocazii, am acoperit bine terenul. Trebuie să fim obiectivi. E foarte multă calitate la Israel. Au jucători buni care joacă în cupele europene.

În repriza a doua ar fi trebuit să facem mai mult, să producem mai mult şi să avem mai multă iniţiativă. Din păcate am cedat-o foarte uşor. Ăştia suntem! Ceea ce mă frământă e că nu avem siguranţă, nu avem iniţiativa. Asta mi-aş dori să rezolvăm. Din păcate, oportunităţile noi ni le facem din tranziţie şi asta nu e suficient”
, a spus Iordănescu, la finele partidei.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri