Ultima oră
Victorie palpitantă pentru Daniel Opriţa. ”Am fost altă echipă” Victorie palpitantă pentru Daniel Opriţa. ”Am fost altă echipă”
VIDEO | PSG - Dinamo 35-32. ”Dulăii” au condus o bună parte din joc în duelul stelar din Liga Campionilor VIDEO | PSG - Dinamo 35-32. ”Dulăii” au condus o bună parte din joc în duelul stelar din Liga Campionilor
”Îmi dau speranţe că ne putem stabili un obiectiv”. Un nume emblematic al fotbalului românesc i-a luat locul lui Ilie Poenaru pe banca celor de la Concordia Chiajna ”Îmi dau speranţe că ne putem stabili un obiectiv”. Un nume emblematic al fotbalului românesc i-a luat locul lui Ilie Poenaru pe banca celor de la Concordia Chiajna
Dinu Gheorghe a explodat, după ce Dan Şucu l-a acuzat că a distrus Rapidul: „Rămâi la scaune şi canapele. Dacă bagi atâţia bani ca prostul, înseamnă că nu te pricepi” Dinu Gheorghe a explodat, după ce Dan Şucu l-a acuzat că a distrus Rapidul: „Rămâi la scaune şi canapele. Dacă bagi atâţia bani ca prostul, înseamnă că nu te pricepi”
SCM Zalău a fost eliminată de Sporting CP în primul tur al Challenge Cup la volei masculin SCM Zalău a fost eliminată de Sporting CP în primul tur al Challenge Cup la volei masculin
Discurs fără menajamente la adresa lui Dan Şucu: „Ar trebui să te rezumi la ceea ce ştii şi ceea ce poţi” | EXCLUSIV Discurs fără menajamente la adresa lui Dan Şucu: „Ar trebui să te rezumi la ceea ce ştii şi ceea ce poţi” | EXCLUSIV

VIDEO | Sabrina Ionescu a marcat coşul câştigător în finala WNBA! Aruncare senzaţională

Baschet Publicat de Tudor Moisa ieri, 10:53
mail-share icon Email

Sabrina Ionescu, coş senzaţional în ultima secundă al meciului trei din finala WNBA. Baschetbalista cu părinţi români a adus victoria, iar New York Liberty preia conducerea seriei.

 

 

//i0.1616.ro/media/581/3142/38217/21804537/1/profimedia-0922187276.jpg

New York Liberty a învins-o pe Minnesota Lynx, scor 80-77, în meciul trei al finalei din WNBA. Astfel, liderul sezonului regular preia conducerea seriei, după ce a pierdut prima partidă şi a câştigat-o pe a doua.

În ultima secundă, la scorul de 77-77, Sabrina Ionescu a marcat un coş senzaţional de trei puncte de la foarte mare distanţă, aruncare ce s-a viralizat, în această dimineaţă, pe reţelele de socializare.

Sabrina Ionescu a încheiat partida cu 13 puncte (5/12 FG, 3/8 3PT), în vreme ce cea mai bună marcatoare de la New York Liberty a fost Breanna Stewart, cu 30 de puncte (9/20 FG), la care a adăugat şi 11 recuperări.

De partea cealaltă, Naphessa Collier a înscris 22 de puncte (9/22 FG), iar Kayla McBride a încheiat disputa cu 19 puncte (7/16 FG, 5/9 3PT). 

Meciul cu numărul patru va avea loc în noaptea de vineri spre sâmbătă, de la 03:00, ora României.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Baschet

Ultimele articole Toate articolele