Ultima oră
VIDEO | ”U” Cluj - Universitatea Craiova 0-0, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Echipele de start VIDEO | ”U” Cluj - Universitatea Craiova 0-0, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Echipele de start
”Vreau şi eu să aud ce au discutat”. MM Stoica, tiradă la adresa arbitrajului de la FCSB - Petrolul | VIDEO EXCLUSIV ”Vreau şi eu să aud ce au discutat”. MM Stoica, tiradă la adresa arbitrajului de la FCSB - Petrolul | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Manchester City - Arsenal 2-2. "Cetăţenii" salvează egalul la ultima fază! VIDEO | Manchester City - Arsenal 2-2. "Cetăţenii" salvează egalul la ultima fază!
Gică Hagi obţine un succes crucial. ”A fost o provocare” Gică Hagi obţine un succes crucial. ”A fost o provocare”
”Toată lumea m-a primit cu căldură”. A ajuns în Superliga şi s-a declarat impresionat de ce a găsit în România ”Toată lumea m-a primit cu căldură”. A ajuns în Superliga şi s-a declarat impresionat de ce a găsit în România
Belgianul Remco Evenepoel, a doua oară consecutiv campion mondial la contratimp Belgianul Remco Evenepoel, a doua oară consecutiv campion mondial la contratimp

VIDEO | S-a scris istorie! Ce a făcut un arbitru din Portugalia după ce a anulat un gol

Fotbal Internațional Publicat de Tudor Moisa pe 11 mar 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/21520275/1/arbitru.png

Pentru prima dată în istoria fotbalului, în acest weekend, un gol a fost anulat, iar arbitrul a explicat decizia la microfon în timpul meciului dintre Rio Ave şi Sporting Braga (0-0), din campionatul Portugaliei.

Simon Banza a marcat cu capul pentru Braga, sâmbătă seara, în etapa a 25-a a campionatului portughez, dar golul său a fost anulat pentru o poziţie de ofsaid înaintea acţiunii. Până acum, nu este nimic nou de la introducerea asistenţei video, dar un detaliu a schimbat totul pentru experienţa generală a jucătorilor, fanilor şi antrenorilor.

Fabio Verissimo, arbitrul principal al acestui meci, a explicat la microfon întregului stadion de ce golul lui Simon Banza a fost anulat.

Într-un amestec de fluierături din partea celor care nu erau de acord şi de aplauze din partea celor care erau convinşi de noutate, jocul a fost reluat.

A fost o inovaţie fără precedent, iar a doua zi, Benfica a fost privată de un penalti care a fost din nou argumentat de oficial în înfrângerea cu 3-1 în faţa formaţiei Estoril.

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri