Ultima oră
Tragedie la CSM Târgovişte! Jucătoarea americană Marie Tyra Whitehead, găsită decedată în apartament Tragedie la CSM Târgovişte! Jucătoarea americană Marie Tyra Whitehead, găsită decedată în apartament
Claude Makelele a demisionat de la Asteras Tripolis după doar trei meciuri Claude Makelele a demisionat de la Asteras Tripolis după doar trei meciuri
Irina Begu a fost eliminată de Bernarda Pera în primul tur la Wuhan Open Irina Begu a fost eliminată de Bernarda Pera în primul tur la Wuhan Open
Naomi Osaka nu va evolua la Japan Open Naomi Osaka nu va evolua la Japan Open
VIDEO | FC Bihor - FCU Craiova 1-1, în direct pe Prima Sport 1. Moga egalează! VIDEO | FC Bihor - FCU Craiova 1-1, în direct pe Prima Sport 1. Moga egalează!
Nelu Varga a anunţat suma pentru care îl dă pe Louis Munteanu la FCSB! Nelu Varga a anunţat suma pentru care îl dă pe Louis Munteanu la FCSB!

VIDEO | Reuşita lui Denis Alibec ne ţine peste Israel. ”Puteam mai mult, dar trebuie să ne mulţumim cu un punct”

Echipa nationala Publicat de Daian Cutu pe 10 sep 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38206/21310500/1/romania-israel-preliminariile-c-e-2024-9-09-2023-2.jpg

Reprezentativa României a remizat pe Arena Naţională, scor 1-1, cu selecţionata Israelului, într-un meci din grupa I de calificare la Campiontul European din 2024.

”Tricolorii” au 9 puncte, întregistrând până acum două victorii şi trei remize.

Denis Alibec a deschis scorul şi părea că putem obţine un rezultat mare, însă din acel moment jocul s-a rupt. Atacantul qatarezilor de la Al-Mu'aidar este dezamăgit de faptul că nu am putut câştigat.

”Ne pare rău că nu am câştigat. Dacă nu marcau repede în repriza a doua, puteam ieşi de acolo şi să marcăm golul doi. E o echipă bună, dar e greşeala noastră, ne-am retras foarte mult şi automat adversarul îşi creează ocazii.

Puteam mai mult, dar trebuie să ne mulţumim cu un punct”,
a spus atacantul, la finalul partidei.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri