Ultima oră
VIDEO | Real Madrid - Barcelona 0-4. Catalanii au strălucit în fieful eternei rivale VIDEO | Real Madrid - Barcelona 0-4. Catalanii au strălucit în fieful eternei rivale
Un nou meci excelent pentru Cătălin Cîrjan la Dinamo. ”Echipa mă pune în valoare” Un nou meci excelent pentru Cătălin Cîrjan la Dinamo. ”Echipa mă pune în valoare”
EXCLUSIV | ”Are probleme mari, neaşteptat”. MM Stoica, uluit de situaţia unei formaţii din Superliga EXCLUSIV | ”Are probleme mari, neaşteptat”. MM Stoica, uluit de situaţia unei formaţii din Superliga
VIDEO | Werder Bremen - Bayer Leverkusen 2-2. Campioana Germaniei a ratat victoria pe final VIDEO | Werder Bremen - Bayer Leverkusen 2-2. Campioana Germaniei a ratat victoria pe final
”Am avut sentimentul că trebuie să reacţionez”. Zeljko Kopic a explicat faza eliminării de la Sibiu ”Am avut sentimentul că trebuie să reacţionez”. Zeljko Kopic a explicat faza eliminării de la Sibiu
"Sunt lucruri normale”. Marius Măldărăşanu, reacţie cu privire la plecarea de la Hermannstadt "Sunt lucruri normale”. Marius Măldărăşanu, reacţie cu privire la plecarea de la Hermannstadt

VIDEO | Real Madrid - Barcelona 0-4. Catalanii au strălucit în fieful eternei rivale

La Liga Publicat de Daian Cutu ieri, 23:45
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38113/21814252/4/profimedia-0926713992.jpg

FC Barcelona s-a impus în deplasare, în El Clasico, învingând gruparea Real Madrid, scor 4-0, în etapa a 11-a din La Liga.

La doi ani şi jumătate de la dezastrul din martie 2022, când pierdea pe teren propriu cu 0-4 în faţa catalanilor, Real retrăieşte momentele teribile ale unei înfrângeri categorice pe Santiago Bernabeu.

În al 257-lea El Clasico oficial, prima repriză a fost echilibrată, fără mari faze de poartă, dar cu ritm. În partea secundă Robert Lewandowski a primit de la Casado şi l-a învins pe Lunin pentru prima oară. Tot Lewandowski a făcut 2-0 în minutul 56 şi a mai ratat două mari ocazii, în minutele 66 şi 68. Totuşi, catalanii au marcat al treilea gol, în minutul 78, prin Lamine Yamal, şi şi-au încheiat lecţia de fotbal cu golul de 4-0 marcat de Raphniha în minutul 84. Madrilenii au avut în Mbappe campionul ofsaidurilor, francezul având şi un gol anulat de VAR în minutul 31.

Barcelona s-a impus cu 4-0 şi şi-a consolidat poziţia de lider în La Liga, cu 30 de puncte. Real Madrid este pe locul secund, la şase puncte de elevii lui Flick.

VIDEO | Real Madrid - Barcelona 0-4 (Lewandowski 54, 56, Yamal 77, Raphinha 84), în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Echipele de start:

  • Real Madrid: Lunin - Vazquez, Militao, Rudiger, Mendy - Valverde, Tchouameni, Camavinga - Bellingham - Vinicius, Mbappe
  • Barcelona: Pena - Kounde, Cubarsi, Inigo - Balde - Casado, Pedri, Fermin Lopez - Yamal, Lewandowski, Raphinha

Minutul 90+2: Final de meci! Barcelona bate cu 4-0!

Minutul 84: GOL Barcelona! Raphinha sprintează de lângă Vasquez şi îl lobează pe Lunin.

Minutul 77: GOL Barcelona! Lamine Yamal primeşte în careu şi trimite un şut în forţă.

Minutul 66: Lewandowski primeşte în careu, dar ratează incredibil cu aproape toată poarta goală.

Minutul 65: Mbappe reia singur cu portarul, dar şi de această dată golul e anulat pentru offside.

Minutul 64: Vinicius găseşte o pasă cu exteriorul pentru Mbappe, dar Pena iese bine şi blochează.

Minutul 56: GOL Barcelona! Balde centrează pe 10 metri, iar Lewandoski trimite cu capul perfect plasat.

Minutul 54: GOL Barcelona! Lewandowski e scos la limită din offside şi scapă singur cu Lunin. Polonezul a relua cu sânge rece.

Minutul 45+2: Pauză! Scorul este 0-0.

Minutul 30: Mbappe înscrie, dar reuşita e anulată pentru offside.

Minutul 28: Pedri trage în forţă de la distanţă. Lunin respinge în lateral.

Minutul 22: Vinicius trece elegant de doi adversari, dar nu prinde poarta.

Minutul 12: Yamal scapă singur cu portarul, dar reia moale.

Minutul 2: Mbappe a ratat singur cu portarul. Francezul era însă în offside.

Minutul 1: A început partida!

----------------------------------

Clasicul Spaniei se anunţă un duel al coloşilor în toată regula, un regal de cea mai înaltă calitate fotbalistică. Datele problemei sunt parcă mai echilibrate ca niciodată în ultimii ani, pentru că cele două formaţii se aruncă în luptă în urma a doua rezultate excelente în Champions League.

Barcelona este liderul din LaLiga, cu 9 victorii şi o singură înfrângere în primele 10 meciuri din campionat, având un start aproape perfect de sezon. Hansi Flick este principalul „vinovat” pentru rezultatele mult peste aşteptări ale catalanilor, care vin după victoria entuziasmantă cu Bayern Munchen, scor 4-1, din runda 3 a fazei ligii din Champions League.

De cealaltă parte, Real Madrid a „încălzit” scena de pe „Santiago Bernabeu”, graţie succesului răsunător cu Borussia Dortmund. În duelul din Champions League, madrilenii s-au impus cu 5-2, cu toate că tabela arăta 2-0 pentru „galbeni negri” la pauză. „Galacticii” se află pe locul 2 în LaLiga, la 3 „lungimi” de liderul Barcelona, având 3 remize şi 7 victorii în primele 10 meciuri de campionat.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

La Liga

Ultimele articole Toate articolele