Ultima oră
Nice a umilit-o pe Saint-Etienne în Ligue 1. A fost 6-0 la pauză! Nice a umilit-o pe Saint-Etienne în Ligue 1. A fost 6-0 la pauză!
VIDEO | Dorinel Munteanu, iureş la flash-interviu. ”Poate trebuia să fiu şi mai dur” VIDEO | Dorinel Munteanu, iureş la flash-interviu. ”Poate trebuia să fiu şi mai dur”
Bogdan Cosmescu i-a răspuns lui Dorinel Munteanu! "Nu înţelege" | VIDEO EXCLUSIV
Bogdan Cosmescu i-a răspuns lui Dorinel Munteanu! "Nu înţelege" | VIDEO EXCLUSIV
A văzut gestul lui Dorinel Munteanu şi a reacţionat! "Am devenit şi foarte sensibili" | VIDEO EXCLUSIV A văzut gestul lui Dorinel Munteanu şi a reacţionat! "Am devenit şi foarte sensibili" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | ”Îmi place să jucăm un fotbal frumos”. Zeljko Kopic continuă seria excelentă VIDEO | ”Îmi place să jucăm un fotbal frumos”. Zeljko Kopic continuă seria excelentă
”Suntem obişnuiţi”. Jucătorul Oţelului a reacţionat după ce a fost luat de guler în timpul meciului de antrenor ”Suntem obişnuiţi”. Jucătorul Oţelului a reacţionat după ce a fost luat de guler în timpul meciului de antrenor

VIDEO | Real Madrid - Atalanta 2-0. ”Galacticii” încep sezonul cu un trofeu

Fotbal Internațional Publicat de Daian Cutu pe 14 aug 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/21702210/2/profimedia-0898729438.jpg

Real Madrid, deţinătoarea trofeului Ligii Campionilor, a devenit echipa cu cele mai multe Supercupe ale Europei câştigate.

Madrilenii au învins la ediţia din acest an, la Varşovia, scor 2-0, pe Atalanta, câştigătoarea Ligii Europa.

VIDEO | Real - Atalanta 2-0 (Valverde 59, Mbappe 68). Echipele de start:

  • Real Madrid: Courtois - Carvajal, Militao, Rudiger, Mendy - Valverde, Tchouameni - Rodrygo, Bellingham, Vinicius - Mbappe
  • Atalanta: Musso - Djimsiti, Hien, Kolasinac - Zappacosta, de Roon, Ederson, Ruggeri - Pasalic - de Ketelaere, Lookman

Minutul 90+3: Final de meci! Real Madrid bate cu 2-0 şi câştigă Supercupa Europei.

Minutul 82: A  fost aproape să devieze în proprie poartă o centrare a lui Vinicius.

Minutul 68: GOL Real Madrid! Rodrygo recuperează, apoi mingea se scurge în careu, iar Mbappe se demarcă şi pune mingea aproape de vinclu.

Minutul 66: Bellingham păcăleşte din preluare un adversar şi trage din careu în Musso.

Minutul 59: GOL Real Madrid! Vinicius demarează fabulos şi scoate pentru golul lui Valverde din faţa porţii.

Minutul 47: Courtois scoate fabulos la execuţia cu capul din 6 metri a lui Pasalic.

Minutul 45+3: Pauză! Scorul e 0-0.

Minutul 45+1: Rodrygo primeşte în careu şi zguduie transversala din 10 metri.

Minutul 35: Bellingham primeşte peste linii, dar preia modest din poziţie de singur cu portarul.

Minutul 25: Militao a devit în bară mingea lui de Ron.

Minutul 1: A început partida!

-------------------------------------

Real Madrid este câştigătoarea trofeului UEFA Champions League din sezonul 2023/2024. „Galacticii” au învins-o în finală pe Borussia Dortmund cu scorul de 2-0 şi au obţinut al 9-lea trofeu din istoria celei mai râvnite competiţii.

Pentru trupa lui Carlo Ancelotti, o victorie în seara acesta i-ar aduce în vitrină al 6-lea titlu de supercampioană a Europei, ultimul fiind cucerit chiar în sezonul 2022/2023.

De cealaltă parte, Atalanta a cucerit primul său titlu european în sezonul precedent. Italienii au câştigat Europa League în faţa campioanei Germaniei, Leverkusen, cu scorul de 3-0 în finală.

Cele două formaţii au mai mulţi absenţi pentru duelul din această seară. La Real Madrid vor lipsi Alaba (absent de luni bune din cauza unei accidentări la genunchi) şi Eduardo Camavinga, care s-a accidentat cu o zi înaintea meciului.

La Atalanta vor lipsi Koopmeiners, Scalvini, Scamacca, Toloi, Toure şi Zaniolo. Partida se va disputa pe stadionul „PGE Narodowy” din Varşovia şi îl va avea la centrul pe elveţianul Sandro Scharer.

Cele două combatante s-au mai întâlnit de-a lungul timpului de 2 ori, în sezonul 2020/2021. Duelul avea loc în optimile de finală din UEFA Champions League şi se încheia cu calificarea celor de la Real Madrid.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri