Ultima oră
Horaţiu Moldovan i-a fermecat pe italieni după o nouă prestaţie solidă: „Fabulos! A meritat toţi banii” Horaţiu Moldovan i-a fermecat pe italieni după o nouă prestaţie solidă: „Fabulos! A meritat toţi banii”
VIDEO | Probleme în Ghencea! Jandarmii au dat cu gaze lacrimogene VIDEO | Probleme în Ghencea! Jandarmii au dat cu gaze lacrimogene
CSM Bucureşti, victorie chinuită cu Podravka. Crina Pintea s-a accidentat CSM Bucureşti, victorie chinuită cu Podravka. Crina Pintea s-a accidentat
VIDEO | Momente emoţionante în Ghencea! Ciprian Tătăruşanu a dat lovitura de start VIDEO | Momente emoţionante în Ghencea! Ciprian Tătăruşanu a dat lovitura de start
LIVE VIDEO | FCSB - Petrolul 1-0, în direct la Prima Sport 1! Mihai Popescu a fost eliminat LIVE VIDEO | FCSB - Petrolul 1-0, în direct la Prima Sport 1! Mihai Popescu a fost eliminat
MM Stoica, extrem de deranjat de situaţia gazonului din Ghencea: „Am senzaţia că sunt porţiuni unde este vopsită iarba” | VIDEO EXCLUSIV MM Stoica, extrem de deranjat de situaţia gazonului din Ghencea: „Am senzaţia că sunt porţiuni unde este vopsită iarba” | VIDEO EXCLUSIV

VIDEO | Rapid - Sepsi 2-2. Giuleştenii nu se lipesc de victorie

Superliga Publicat de Daian Cutu pe 5 aug 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/21691662/2/fc-rapid-1923-bucuresti-sepsi-osk-sfantu-gheorghe-superliga-superbet-05-08-2024.jpg

Sepsi OSK a încheiat la egalitate în deplasare, scor 2-2, cu Rapid Bucureşti, în ultimul meci al etapei a patra din Superligă.

Covăsnenii au deschis scorul încă din primul minut al meciului din Giuleşti, prin Kevin Varga, acesta profitând de o greşeală comună Blazek – Aioani. Rapidul a revenit foarte repede, egalând în minutul 3, prin Blazek.

Sepsi a reacţionat prin ocaziile irosite de Debeljuh (min. 17) şi Kallaku, în minutele 26 şi 37, dar cei care au marcat au fost tot giuleştenii. Florent Hasani a pasat şi Petrila a înscris, aducând gazdele în avantaj din minutul 42. Debeljuh a egalat în minutul 68 pentru oaspţi şi partida s-a terminat la egalitate, 2-2.

Sepsi are 8 puncte şi este pe locul 4, în timp ce Rapid are 3 puncte şi ocupă locul 12.

VIDEO | Rapid - Sepsi 2-2 (Blazek 3, Petrila 42 / Varga 1, Debeljuh 68), în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Echipele de start:

  • Rapid: Aioani - Ignat, Blazek, P. Iacob - Manea, Kait, Petrila, Micovschi, Braun - Hasani, Burmaz
  • Sepsi: Niczuly - Oteliţă, Ciobotariu, Ninaj, F. Ştefan - Varga, Alimi, Mino, Kallaku - Neskovic, Debeljuh

Minutul 90+8: Final de meci! Se termină 2-2.

Minutul 68: GOL Sepsi! Aioani are o paradă de senzaţie, dar Debeljuh e bine plasat pe respingere şi reia cu capul.

Minutul 61: Jambor trimite moale din 10 metri. Niczuly prinde fără emoţii.

Minutul 45+3: Pauză! Scorul este 2-1 pentru Rapid!

Minutul 42: GOL Rapid! Petrila rămâne bine poziţionat în careu şi trimite perfect plasat.

Minutul 37: Aioani respinge în lateral şutul în forţă trimis de Kallaku.

Minutul 3: GOL Rapid! Acelaşi Blazek iese la rampă, de această dată în sens pozitiv. Fundaşul a reluat din 5 metri şi a egalat.

Minutul 1: GOL Sepsi! Blazek trimite complet aiurea, iar Aioani este ieşit din poartă. Varga îndeplineşte o formalitate din careu.

Minutul 1: A început partida!

----------------------------------------

Rapid vine după înfrângerea cu Petrolul, scor 1-0, din runda trecută şi are doar două puncte adunat în trei partide, înaintea meciului cu Sepsi. Giuleştenii sunt în căutarea primei victorii din acest sezon, dar nu vor avea o misiune uşoară cu Sepsi.

De cealaltă parte, covăsnenii au două victorii şi un egal în acest start de sezon şi vin după remiza 1-1 cu Dinamo, din runda trecută. Este destul declar că Sepsi se va bate la play-off şi în acest sezon.

Ultima întâlnire dintre cele două formaţii a avut loc în play-off-ul din stagiunea trecută, când formaţia lui Storck s-a impus cu 3-2.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele