Ultima oră
Constantin Zotta nu a mai suportat acuzaţiile aduse de Dan Şucu şi a răbufnit: „A coborât prea mult nivelul! Să facă şi el măcar 10% din ce am făcut noi!” | EXCLUSIV Constantin Zotta nu a mai suportat acuzaţiile aduse de Dan Şucu şi a răbufnit: „A coborât prea mult nivelul! Să facă şi el măcar 10% din ce am făcut noi!” | EXCLUSIV
VIDEO | Valencia - Las Palmas 2-3. Spectacol în duelul codaşelor din Spania VIDEO | Valencia - Las Palmas 2-3. Spectacol în duelul codaşelor din Spania
Denis Alibec, la pământ după umilinţa cu Rapid: ”E cea mai ruşinoasă înfrângere din cariera mea!”

Denis Alibec, la pământ după umilinţa cu Rapid: ”E cea mai ruşinoasă înfrângere din cariera mea!”
Etapa din Serie A s-a terminat cu un succes clar al Monzei pe terenul Veronei Etapa din Serie A s-a terminat cu un succes clar al Monzei pe terenul Veronei
VIDEO | Gică Hagi, confuz şi dărâmat după umilinţa cu Rapid. ”E o situaţie grea” VIDEO | Gică Hagi, confuz şi dărâmat după umilinţa cu Rapid. ”E o situaţie grea”
Basarab Panduru, uluit după ce Gică Hagi a fost umilit de Şumudică:  ”Nu are cine să vină de pe bancă!”  | VIDEO EXCLUSIV

Basarab Panduru, uluit după ce Gică Hagi a fost umilit de Şumudică: ”Nu are cine să vină de pe bancă!” | VIDEO EXCLUSIV

VIDEO | Rapid - Farul 5-0. Se reaprinde visul frumos în Giuleşti!

Superliga Publicat de Daian Cutu ieri, 23:01
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/21808023/2/rapid-bucuresti-farul-constanta-superliga-superbet-21-10-2024.jpg

 

 

Rapid a trecut fără drept de apel pe teren propriu, 5-0, de Farul Constanţa, într-un meci din etapa a 13-a a Superligii.

Într-o primă repriză dominată de gazde, giuleştenii au deschis scorul în minutul 13, când Petrila a pasat la marginea careului şi Borza a şutat pe jos. În minutul 21 Alibec a trimis cu călcâiul pentru Radaslavescu, acesta a scăpat în careu şi a fost blocat în careu de Cristian Manea.

Rapid şi-a majorat avantajul în minutul 30, după ce Dican a gafat, Christensen i-a trimis lui Petrila şi acesta a înscris. Minutul 40 a adus al treilea gol al gazdelor. Paşcanu a prins un voleu din careu şi Rapid a intrat cu 3-0 la pauză. În minutul 72 Alex Dobre a debutat cu gol la Rapid, după un contraatac şi o pasă a lui Cristian Manea, iar scorul a luat proporţii, 4-0.

Oaspeţii nu au existat pe teren, în timp ce elevii lui Marius Şumudică au pus presiune până la final. Dănuleasă a fost eliminat în minutul 83, la numai două minute după ce intrase pe teren, iar giuleştenii au rămas şi ei în zece. Hromada a primit galben pentru un atac la Nicolas Popescu, în minutul 90+3, dar după verificarea VAR cartonaşul a fost transformat în roşu şi Hromada a părăsit terenul. Rapidiştii s-au impus în final cu 5-0, Alex Dobre reuşind dubla în minutul 90+4.

 

VIDEO | Rapid - Farul 4-0 (Borza 13, Petrila 29, Paşcanu 40, Dobre 72, 90+5), în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Echipele de start:

  • Rapid: Siegrist - Manea, Săpunaru, Paşcanu - Onea, Christensen, Hromada, Borza - Njie, Boupendza, Petrila
  • Farul: Buzbuchi - Bălaşa, Ţîru, Gustavo Marins, C. Ganea - Dican, Nedelcu, Vînă - Grigoryan, Alibec, Radaslavescu

Minutul 90+6: Final de meci! Rapid bate cu 5-0.

Minutul 90+5: GOL Rapid! Micovschi scoate pe 6 metri, iar Dobre se întinde şi reia.

Minutul 89: Hromada are o intrare foarte dură şi vede direct cartonaş roşu.

Minutul 82: Dănuleasă îl faultează ca ultim apărător pe Boupendza şi este eliminat.

Minutul 72: GOL Rapid! Dobre trimite un şut perfect plasat din careu. Poziţia din care a tras a fost dificilă.

Minutul 69: Onea şutează în forţă de la 30 de merti. Buzbuchi a respins în corner de sub transversală.

Minutul 64: Alibec marchează, dar reuşita e anulată pentru offside.

Minutul 45+4: Pauză! Rapid are 3-0.

Minutul 40: GOL Rapid! Dobrogenii nu pot respinge o minge din corner care ajunge la Paşcanu. Acesta trage din prima.

Minutul 39:  Buzbuchi are un reflex de zile la mari la şutul de la distanţă tras de Paşcanu.

Minutul 37: Christensen a reluat puţin peste transversală.

Minutul 29: GOL Rapid! Dican greşeşte flagrant, iar Njie este atent şi recuperează. Mingea ajunge la Petrila care trage perfect din careu.

Minutul 13: GOL Rapid! Borza trece elegant de un adversar şi rela din alergare.

Minutul 8: Boupenda trage de la distanţă pe lângă.

Minutul 1: A început partida!

------------------------------------

Rapid vine după dezamăgirea înfrângerii din runda trecută, scor 2-0 cu FC Botoşani, echipă aflată în subsolul clasamentului. Giuleştenii se află pe locul 12 în Superliga şi au doar o victorie în ultimele 5 meciuri jucate în campionat. 

De cealaltă parte, Farul e o echipă la fel de inconstantă ca adversara sa din acestă etapă. Cu doar o victorie în ultimele 5 partide din campionat, constănţenii sunt vecini de clasament cu echipa antrenată de Marius Şumudică, aflându-se pe locul 12 în Superliga. Farul vine după egalul din runda trecută, 1-1 cu Dinamo.

Ultima întâlnire dintre cele două formaţii a avut loc în play-off-ul din sezonul trecut, când constănţenii s-au impus cu 3-1.

mail-share icon Email
viewscnt

Superliga

Ultimele articole Toate articolele