Ultima oră
"Bă, fraţilor, suntem în urna a treia, mă, aproape de inexistenţă". Discurs dur după victoria României în Kosovo | VIDEO EXCLUSIV "Bă, fraţilor, suntem în urna a treia, mă, aproape de inexistenţă". Discurs dur după victoria României în Kosovo | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Execuţie în direct! Germania a învins-o pe Ungaria, scor 5-0 VIDEO | Execuţie în direct! Germania a învins-o pe Ungaria, scor 5-0
VIDEO | Zi spectaculoasă în Nations League! S-au marcat 34 de goluri VIDEO | Zi spectaculoasă în Nations League! S-au marcat 34 de goluri
Gigi Becali a dat ordinul! Cei trei fotbalişti care vor juca în atac la FCSB Gigi Becali a dat ordinul! Cei trei fotbalişti care vor juca în atac la FCSB
Modul în care a fost tratată delegaţia României de kosovari | EXCLUSIV Modul în care a fost tratată delegaţia României de kosovari | EXCLUSIV
U BT Cluj - CSM Oradea, scor 93-84, în finala Turneului Memorial ”Toni Alexe” U BT Cluj - CSM Oradea, scor 93-84, în finala Turneului Memorial ”Toni Alexe”

VIDEO | Rapid - CFR Cluj 2-2. Hasani salvează remiza la ultima fază!

Superliga Publicat de Daian Cutu pe 20 iul 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/21671502/2/fc-rapid-1923-bucuresti-fc-cfr-1907-cluj-superliga-superbet-20-07-2024.jpg

CFR Cluj a încheiat la egalitate în deplasare, 2-2, cu formaţia bucureşteană Rapid, într-un meci din etapa a doua a Superligii.

 Daniel Bîrligea a înscris în minutul 19 al meciului din Giuleşti, dar golul a fost anulat pentru o poziţie de ofsaid. Rapid a replicat prin bara lui Burmaz, din minutul 23, şi prin şutul lui Albion Rrahmani, din minutul 26. Golul a picat însă în poarta gazdelor, după o pasă a lui Deac şi un şut al lui Bîrligea la colţul lung. Era minutul 28 şi acesta a fost singurul gol al reprizei.

După reluare, portarul clujenilor, Răzvan Sava, l-a faultat pe Petrila în careu şi arbitrul Istvan Kovacs a dictat penalti. Rrahmani a executat şi a egalat, 1-1 în minutul 54.

Albion Rrahmani s-a accidentat în minutul 68, după o intrarea a lui Boben, şi a rămas întins pe gazon, apoi a ieşit în lacrimi şi în aplauzele spectatorilor. Înlocuitorul său, internaţionalul slovac de tineret Timotej Jambor, a ratat în minutul 72 o dublă ocazie, după o deviere a lui Burmaz. Slovacul a primit în careu şi a şutat, Răzvan Sava a respins în faţă, balonul a ajuns din nou la Jambor şi acesta a trimis peste poartă. Însă cei care au înscris au fost clujenii. Tachtsidis a centrat din prima, în faţa porţii, iar nou intratul Peter Michael a înscris cu o lovitură de cap, readucându-şi echipa în avantaj, în minutul 75. În minutul 89 Răzvan Sava a scos incredibil la lovitura de cap a lui Ignat, iar rapidiştii au egalat în ultimul minut de prelungire, 90+7. Gojkovic a centrat, Iacob a pasat cu capul în centrul careului, aici Jambor i-a pus mingea lui Hasani şi acesta a înscris la ultima fază.

 

VIDEO | Rapid - CFR Cluj 2-2 (Rrahmani 54-penalty, Hasani 90+6 / Bîrligea 28, Michael 76), în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Echipele de start:

  • Rapid: Aioani - Blazek, P. Iacob, Ignat - Braun, Papeau, Kait, Petrila, Micovschi - Rrahmani, Burmaz
  • CFR: Sava - Mogoş, Boben, M. Ilie, Camora - Artean, Keita, Tachtsidis - Deac, Bîrligea, Korenica

Minutul 90+8: Final de meci! Se termină 2-2.

Minutul 90+6: GOL Rapid! Jambor scoate în careu pentru Hasani, care şutează perfect plasat.

Minutul 88: Sava se întinde spectaculos şi salvează la lovitura de cap a lui Ignat.

Minutul 76: GOL CFR! Michael apare bine pe 5 metri şi finalizează centrarea lui Tachtsidis

Minutul 73: Burmaz nu poate relua din câţiva metri un balon respins.

Minutul 54: GOL Rapid! Sava iese neinspirat şi îl faultează în careu pe Petrila. Rrahmani bate şi transformă fără emoţii.

Minutul 45+4: Pauză! CFR conduce cu 1-0.

Minutul 42: Burmaz bate o lovitură liberă de la 18 metri puţin peste poartă.

Minutul 28: GOL CFR! Deac trimite la Bîrligea, iar acesta reia cu o execuţie de vârf veritabil din careu.

Minutul 26: Petrila îl lansează pe Rrahmani, dar Sava iese bine şi blochează.

Minutul 23: Boben l-a scăpat din marcaj pe Burmaz. Atacantul celor de la Rapid a şutat din 5 metri în bara de la colţul scurt.

Minutul 19: Bîrligea înscrie, dar golul este anulat pentru offside.

Minutul 1: A început partida!

----------------------------------------

Rapid a început cu stângul acest nou sezon, după ce a remizat în deplasarea de la UTA, scor 1-1, meci în care giuleştenii nu au avut o prestaţie pe măsura aşteptărilor. Neil Lennon are misiune de a redresa lucrurile pentru acest meci cu echipa antrenată de Dan Petrescu.

De cealaltă parte, CFR Cluj a debutat în noua stagiune cu o victorie, acasă, în faţa lui Dinamo, meci în care clujenii au reuşit să se impună cu 3-2, după ce au reuşit o „remontada” de zile mari de la 2-0.

Ultima întâlnire dintre cele două formaţi s-a încheiat victoria CFR-ului cu 3-2, acesta fiind şi primul meci a lui Dan Petrescu pe banca ardelenilor, de la revenire.

Patronul CFR-ului a anunţat că îl vrea pe Louis Munteanu, iar Gigi Becali nu s-a putut abţine

Se anunţă o mutare spectaculoasă în Superligă! Deşi FCSB şi Rapid se băteau pentru transferul lui Louis Munteanu, se pare că atacantul ar putea ajunge în altă parte.

Neluţu Varga a dezvăluit că a început discuţiile pentru aducerea internaţionalului român la CFR Cluj! Totuşi, finanţatorul vicecampioanei a declarat că nu va intra în licitaţie cu alte echipe şi aşteaptă un răspuns de la Fiorentina.

Patronul ardelenilor a oferit ultimele informaţii despre cel mai curtat atacant din Superliga şi a dezvăluit că în cursul zilei de mâine Louis Munteanu ar urma să semneze cu CFR Cluj.

După declaraţiile patronului de la CFR, Gigi Becali a reacţionat. El susţine că nu există o competiţie pentru transferuri între el şi Neluţu Varga, dar crede că Munteanu nu va ajunge la echipa lui Dan Petrescu.

”Nu vreau să mă bag, dar vă spun doar atât... nu va veni! Nu e frumos să comentez eu ce fac alte cluburi. Transferurile sunt o competiţie importantă, dar e o competiţie care nu este. Dacă era competiţie spuneam. Ori o câştigăm, ori mă retrag. Nu dau acum cu bani să fac competiţie cu Varga”, a spus Gigi Becali, la PrimaSport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele