Ultima oră
Dezastru pentru Manchester City! S-a aflat cât va lipsi Rodri Dezastru pentru Manchester City! S-a aflat cât va lipsi Rodri
VIDEO | Unirea Slobozia - Rapid 1-1, în direct la Prima Sport 1. Pospielov egalează! VIDEO | Unirea Slobozia - Rapid 1-1, în direct la Prima Sport 1. Pospielov egalează!
”I s-au numărat shot-urile băute”. Ilie Dumitrescu a dat verdictul după ce a auzit de noaptea petrecută în club a lui Louis Munteanu

”I s-au numărat shot-urile băute”. Ilie Dumitrescu a dat verdictul după ce a auzit de noaptea petrecută în club a lui Louis Munteanu
VIDEO | Mircea Rednic a identificat o mare problemă. ”La noi nu e problemă de calitate” VIDEO | Mircea Rednic a identificat o mare problemă. ”La noi nu e problemă de calitate”
VIDEO | ”S-a ridicat nivelul”. Emil Săndoi, impresionat de ce a găsit în Superliga VIDEO | ”S-a ridicat nivelul”. Emil Săndoi, impresionat de ce a găsit în Superliga
Portarul lui Napoli va fi indisponibil timp de o lună Portarul lui Napoli va fi indisponibil timp de o lună

VIDEO | Radu Drăguşin a vorbit pentru prima dată după transferul la Tottenham! "Fără voinţă de muncă şi sacrificiu nu poţi să îţi îndeplineşti visurile"

Stranieri Publicat de Tudor Moisa pe 12 ian 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38207/21458563/1/dragusin-tottenham-1.jpg

Radu Drăguşin a fost anunţat oficial la Tottenham! Transferul fundaşului este cel mai scump al unui român din istorie.

Drăguşin pleacă de la Genoa la Tottenham pentru 25 de milioane de euro plus alte aproximativ 5 milioane bonusuri. De asemenea, Djed Spence a plecat împrumut la formaţia italiană până la finalul sezonului.

Acum, Radu Drăguşin a oferit prima reacţie după marele transfer. Tottenham a postat, aseară, un interviu scurt cu jucătorul român.

Sunt entuziasmat. Mă simt fericit. E un pas mare pentru mine şi simt că e pasul corect. Decizia a fost în adâncul inimii mele. Am avut nişte discuţii cu antrenorul (n.r. – Ange Postecoglou), am simţit o conexiune de prima dată când am vorbit. Mi-a spus că mă vrea, îi place felul meu de a juca şi crede că mă potrivesc acestei echipe. 

Îmi place acest tip de fotbal, cu linia defensivă sus, agresivă cu multe spaţii în spate de apărat. Sunt un băiat care dă totul pentru echipă. Este un vis să joc fotbal pentru o astfel de echipă. Fanilor le transmit că voi da 100% pe teren. 

Da, îi cunosc pe (n.r. Cristian) Romero, (n.r. Guglielmo Vicario). (n.r. despre revederea cu Kulusevski şi Bentancur) E o senzaţie plăcută să îi reîntâlnesc, am fost împreună la Juve în urmă cu trei ani, sunt nerăbdător să îi văd atât pe ei, cât şi pe restul colegilor. 

Îi cunosc pe ceilalţi jucători care au fost în Serie A, chiar dacă nu personal, e o senzaţie plăcută să ştii că pot vorbi în italiană şi alţi jucători de aici. Am semnat cu Juventus la 16 ani, a fost destul de greu, nu voi minţi, dar am învăţat încă de mic că trebuie să faci sacrificii pentru visurile tale, trebuie să munceşti pentru ele zilnic, fără voinţă de muncă şi sacrificiu nu poţi să îţi îndeplineşti visurile. 

Mi-am dorit toată viaţa să joc fotbal la cel mai înalt nivel şi să joc în Premier League, pot spune că mi s-a îndeplinit unul dintre visuri. Sunt extrem de încântat şi nerăbdător să păşesc pe teren” a spus Radu Drăguşin.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Stranieri

Ultimele articole Toate articolele