Ultima oră
Constantin Zotta nu a mai suportat acuzaţiile aduse de Dan Şucu şi a răbufnit: „A coborât prea mult nivelul! Să facă şi el măcar 10% din ce am făcut noi!” | EXCLUSIV Constantin Zotta nu a mai suportat acuzaţiile aduse de Dan Şucu şi a răbufnit: „A coborât prea mult nivelul! Să facă şi el măcar 10% din ce am făcut noi!” | EXCLUSIV
VIDEO | Valencia - Las Palmas 2-3. Spectacol în duelul codaşelor din Spania VIDEO | Valencia - Las Palmas 2-3. Spectacol în duelul codaşelor din Spania
Denis Alibec, la pământ după umilinţa cu Rapid: ”E cea mai ruşinoasă înfrângere din cariera mea!”

Denis Alibec, la pământ după umilinţa cu Rapid: ”E cea mai ruşinoasă înfrângere din cariera mea!”
Etapa din Serie A s-a terminat cu un succes clar al Monzei pe terenul Veronei Etapa din Serie A s-a terminat cu un succes clar al Monzei pe terenul Veronei
VIDEO | Gică Hagi, confuz şi dărâmat după umilinţa cu Rapid. ”E o situaţie grea” VIDEO | Gică Hagi, confuz şi dărâmat după umilinţa cu Rapid. ”E o situaţie grea”
Basarab Panduru, uluit după ce Gică Hagi a fost umilit de Şumudică:  ”Nu are cine să vină de pe bancă!”  | VIDEO EXCLUSIV

Basarab Panduru, uluit după ce Gică Hagi a fost umilit de Şumudică: ”Nu are cine să vină de pe bancă!” | VIDEO EXCLUSIV

VIDEO | Poli Iaşi - Unirea Slobozia 1-0. Oaspeţii au avut gol anulat în prelungiri şi au ratat gol din penalty în minutul 90+16

Superliga Publicat de Daian Cutu ieri, 19:22
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/21808032/2/poli-iasi-afc-unirea-04-slobozia-superliga-superbet-21-10-2024.jpg

 

 

Poli Iaşi a învins pe teren propriu, scor 1-0, formaţia Unirea Slobozia, într-un meci din etapa a 13-a a Superligii. Oaspeţii au ratat din penalty la ultima fază.

Gazdele au deschis scorul în minutul 24, atunci când Alin Roman a executat un corner, iar Andrei Gheorghiţă a înscris cu o lovitură de cap. Tot Gheorghiţă a înscris în minutul 49, însă golul a fost anulat pentru o poziţie de ofsaid.

Acelaşi jucător a fost aproape de gol în minutul 77, tot la o lovitură de cap, însă Pacionel a scos de pe linia porţii. În al doilea minut al prelungirilor, oaspeţii au reuşit să înscrie prin Filip Ilie, dar golul a fost anulat de VAR, pentru ofsaid, după o analiză care a durat şapte minute. Însă în minutul 90+14 Ştefanovici a comis henţ în careu şi arbitrul Radu Petrescu a dictat penalti pentru oaspeţi. Constantin Toma a executat şi portarul Jesus Fernandez a apărat.

Poli Iaşi – Unirea Slobozia s-a terminat 1-0 şi ieşenii sunt pe locul 9, cu 17 puncte, în timp ce Unirea Slobozia e ultima, cu 12 puncte.

VIDEO | Poli Iaşi - Unirea Slobozia 1-0 (Gheorghiţă 24), în direct la Prima Sport 1. Echipele de start:

  • Poli Iaşi: Fernandez - Todoroski, Samayoa, Soares, Ispas - Gheorghe, Bordeianu, Oum Gouet, Gheorghiţă - Roman - Kamberi
  • Unirea Slobozia: Rusu - Medina, Antoche, Pospelov, Coma - Coadă, Pacionel - Aganovic, Afalna, Vlăsceanu - Gele

Minutul 90+18: Final de meci! Poli Iaşi bate cu 1-0.

Minutul 90+16: Ilie a trimis în mâna lui Ştefanovici! Centralul a dictat penalty, dar Fernandez a parat execuţia lui Toma.

Minutul 90+2: Ilie marchează, dar după o analiză amplă golul e anulat la VAR.

Minutul 77: Pacionel a scos de pe linia porţi o minge reluată de Gheorghiţă.

Minutul 69: Kamberi primeşte o centrare nemarcat, dar preia modest şi faze se stinge.

Minutul 50: Gheorghiţă înscrie, dar reuşita e anulată pentru offside.

Minutul 45+3: Pauză! Scorul este 0-0.

Minutul 27: Şutul tras de Gheorghiţă din 16 metri s-a dus peste.

Minutul 24: GOL Poli Iaşi! Gheorghiţă a apărut perfect pe bara a doua şi a reluat din cornerul executat de Roman.

Minutul 23: O minge deviată a fost pe punctul să îl păcălească pe Rusu, care scoate în corner.

Minutul 1: A început partida!

--------------------------------

Înainatea acestei confruntări, Poli Iaşi se află pe locul 10, cu 14 puncte acumulate după 12 etape. De la numirea lui Emil Săndoi pe bancă, moldovenii au bifat 2 victorii extrem de surprinzătoarea, cu liderul „U” Cluj şi cu ocupanta locului secund, Universitatea Craiova, au remizat la Arad cu UTA şi au pierdut în ultima etapă pe terenul CFR-ului.

De cealaltă parte, Unirea Slobozia se află pe penultimul loc în clasament, cu 12 puncte, la doar 2 „lungimi” în spatele adversarei de astăzi. Ialomiţenii nu au mai simţit gustul victoriei de 5 etape, ultimul succes fiind pe teren propriu cu Gloria Buzău, scor 2-1.

Cele două combatante s-au mai întâlnit de-a lungul timpului, ultima confruntare având loc în anul 2022, pe vremea când ambele echipe se aflau în Liga 2. Disputa s-a încheiat cu o remiză albă.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele