Ultima oră
"Bă, fraţilor, suntem în urna a treia, mă, aproape de inexistenţă". Discurs dur după victoria României în Kosovo | VIDEO EXCLUSIV "Bă, fraţilor, suntem în urna a treia, mă, aproape de inexistenţă". Discurs dur după victoria României în Kosovo | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Execuţie în direct! Germania a învins-o pe Ungaria, scor 5-0 VIDEO | Execuţie în direct! Germania a învins-o pe Ungaria, scor 5-0
VIDEO | Zi spectaculoasă în Nations League! S-au marcat 34 de goluri VIDEO | Zi spectaculoasă în Nations League! S-au marcat 34 de goluri
Gigi Becali a dat ordinul! Cei trei fotbalişti care vor juca în atac la FCSB Gigi Becali a dat ordinul! Cei trei fotbalişti care vor juca în atac la FCSB
Modul în care a fost tratată delegaţia României de kosovari | EXCLUSIV Modul în care a fost tratată delegaţia României de kosovari | EXCLUSIV
U BT Cluj - CSM Oradea, scor 93-84, în finala Turneului Memorial ”Toni Alexe” U BT Cluj - CSM Oradea, scor 93-84, în finala Turneului Memorial ”Toni Alexe”

VIDEO | Poli Iaşi - FCU Craiova 0-0. Cele două formaţii s-au anihilat reciproc

Superliga Publicat de Vlad Militaru pe 8 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/21550013/2/poli-iasi-fcu-1948-craiova-superliga-superbet-08-04-2024.jpg

Formaţia Poli Iaşi a remizat, luni, pe teren propriu, scor 0-0, cu echipa Universitatea Craiova, într-un meci din etapa a treia a play-out-ului Superligii.

În minutul 16, un gol al oltenilor a fost anulat pentru ofsaid, după consultarea VAR.

De asemenea, în minutul 30 arbitrul a dictat penalti pentru FCU, dar decizia a fost anulată tot după consultarea VAR.

Poli Iaşi - FCU Craiova 0-0

Echipele de start

  • Poli Iaşi: Lung Jr. - Todoroski, Bouhenna, Samayoa, Ştefanovici - Bordeianu - Bettaieb, Roman, Marchioni, Allanzinho - Buş.
  • FCU Craiova: Gurău - Compagnucci, Lacroix, Lekiatas, Padula - Albu, Pop, Baeten, Chiţu, Bahassa - Blănuţă.

Minutul 90+3: Fluier final. Cu excepţia ultimelor minute, cele două formaţii au oferit o a doua repriză penibilă din punct de vedere ofensiv.

Minutul 90+2: Ocazie FCU Craiova! Sidibe loveste bara înainte de final!

Minutul 84: Poli Iaşi putea da lovitura pe final, dar lovitura de cap a lui Kabran trece puţin pe lângă poarta lui Gurău.

Minutul 45+8: Asediu la poarta oltenilor! Bettaieb şi Buş au ratat două ocazii mari.

Minutul 45+5: Bouhenna a fost la un pas să deschidă scorul pentru Poli Iaşi.

Minutul 30: Vidican acordă lovitură de la 11 metri pentru un presupus henţ, dar oltenii au din nou ghinion. După alte 5 minute de consultare a sistemului VAR, decizia este întoarsă.

Minutul 16: FCU Craiova deschide scorul prin Baeten, dar reuşita este anulată pentru un ofsaid. După 8 minute de consultare a sistemului VAR, decizia a rămas neschimbată.

Minutul 6: Prima ocazie a meciului aparţine oltenilor. Chiţu a trecut pe lângă deschiderea scorului.

Minutul 1:  A început meciul!


Poli Iaşi ocupă în prezent locul 13, cu 7 victorii, 12 egaluri şi 11 înfrângeri. În ultimul meci, moldovenii au pierdut cu 2-1 în faţa celor de la FC Botoşani.

De cealaltă parte, FCU ocupă locul 14, cu 9 victorii, 4 egaluri şi 17 înfrângeri. În ultimul duel, oltenii au fost învinşi de Oţelul galaţi, scor 2-1.

Se anunţă un duel de foc în Copou, având în vedere că ambele echipe se afă în zona „roşie” a clasamentului şi luptă pentru salvarea de la retrogradare.

Ambele meciuri directe dintre cele două combatante din actuala ediţie a Superligii s-au încheiat cu acelaşi scor, 1-1.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele