Ultima oră
Fostul selecţioner, revoltat de declaraţiile lui Dorinel Munteanu! "E inacceptabil" Fostul selecţioner, revoltat de declaraţiile lui Dorinel Munteanu! "E inacceptabil"
Scor halucinant în Ligue 1! Nice a dezmembrat-o pe Saint Etienne Scor halucinant în Ligue 1! Nice a dezmembrat-o pe Saint Etienne
Editorial Vlad Măcicăşan | Ce caută Ianis Hagi la echipa naţională? Editorial Vlad Măcicăşan | Ce caută Ianis Hagi la echipa naţională?
VIDEO | Hermannstadt - CFR Cluj, astăzi, de la ora 18:30, în direct la Prima Sport 1! Meci interesant la Sibiu VIDEO | Hermannstadt - CFR Cluj, astăzi, de la ora 18:30, în direct la Prima Sport 1! Meci interesant la Sibiu
VIDEO | CSM Focşani - FCU Craiova, astăzi, de la ora 12, în direct la Prima Sport 1! Oltenii vor să ajungă din nou în Liga 1

VIDEO | CSM Focşani - FCU Craiova, astăzi, de la ora 12, în direct la Prima Sport 1! Oltenii vor să ajungă din nou în Liga 1
VIDEO | FCSB - Petrolul, ASTĂZI, de la 21:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Meci complicat pentru „roş-albaştrii” VIDEO | FCSB - Petrolul, ASTĂZI, de la 21:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Meci complicat pentru „roş-albaştrii”

VIDEO | Poli Iaşi - Dinamo 2-2. Remiză spectaculoasă în Copou

Superliga Publicat de Daian Cutu pe 12 aug 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/21699215/2/poli-iasi-dinamo-bucuresti-superliga-superbet-12-08-2024.jpg

Poli Iaşi a încheiat la egalitate pe teren propriu, scor 2-2, cu formaţia bucureşteană Dinamo, în ultimul meci al etapei a cincea din Superligă.

Startul de meci de la Iaşi a fost unul nebun. În primul minut de joc Astrit Selmani a fost faultat în careu e Samayoa, iar arbitrul Sebastian Colţescu a dictat penalti. Selmani a transformat în minutul 2 şi a deschis scorul pentru Dinamo. Portarul Golubovic i-a salvat pe bucureşteni în minutul 5, pentru ca în minutul 11 Hakim Abdallah să se accidenteze şi să fie înlocuit. Mihai Bordeianu a egalat pentru Poli Iaşi în minutul 13, cu un şut de la distanţă, iar Kopic a fost nevoit să mai mute odată din cauza unei accidentări, Dennis Politic fiind înlocuit de Ahmed Bani.

Ieşenii au preluat conducerea în minutul 45+5, când Samayoa a înscris din voleu, la un corner, şi gazdele au intrat în avantaj la vestiare.

Dinamo a egalat în minutul 56, când Sivis a centrat din careu, mingea l-a lovit pe Todoroski şi a intrat în poartă. Autogol, iar pe tabelă a fost afişat scorul care avea să rămână neschimbat până la final. 2-2. Dinamo face opt puncte şi rămâne aproape de podium, în timp ce Poi Iaşi a ajuns la 4 puncte şi a părăsit ultima poziţie din clasament.

VIDEO | Poli Iaşi - Dinamo 2-2 (Bordeianu 13, Samayoa 45+4 / Selmani 3-penalty, Todoroski 56-autogol), în direct la Prima Sport 1. Echipele de start:

  • Poli Iaşi: Fernandez - Atanaskoski, Todoroski, Samayoa, Claudio Silva - Gouet - Gheorghiţă, Bordeianu, A. Roman, Tailson - Kamberi
  • Dinamo: Golubovic - Sivis, Boateng, Homawoo, Opruţ - Borduşanu, Cîrjan, Gnahore - Abdallah, Selmani, Politic

Minutul 90+5: Final de meci! Se termină 2-2.

Minutul 75: Borduşanu zguduie bara din careu.

Minutul 56: GOL Dinamo! Todoroski deviază nefericit în proprie poartă un balon centrat de Sivis.

Minutul 51: Bani trimite puţin pe lângă poartă de la 20 de metri.

Minutul 45+6: Pauză! Poli Iaşi conduce cu 2-1.

Minutul 45+4: GOL Poli Iaşi! Samayoa reia din careu un balon centrat.

Minutul 34: Kamberi scapă singur cu portarul, dar reia peste.

Minutul 22: Politic preia excelent în careu şi şutează, dar Fernandez scoate.

Minutul 13: GOL Poli Iaşi! Bordeianu prinde un şut fabulos de la peste 20 de metri! Nicio speranţă pentru Golubovic.

Minutul 7: Roman trage de la 20 de metri puţin pe lângă poartă.

Minutul 3: GOL Dinamo! Samayoa îl faultează în careu pe Selamni. Se dictează penalty, iar acelaşi Selmani execută şi transformă.

Minutul 1: A început partida!

---------------------------------------

Poli Iaşi a avut parte de un start dificil de sezon. Moldovenii au obţinut o singură victorie şi trei înfrângeri în primele 4 etape şi se află pe ultimul loc în clasament.

De cealaltă parte, Dinamo se află într-o formă de zile mari. „Câinii” au acumulat 7 puncte în primele 4 etape şi se află pe locul 5 în clasament.

Ultima confruntare dintre cele două combatante s-a încheiat cu victoria lui Dinamo, scor 1-0.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele