Ultima oră
VIDEO | ”Îmi place să jucăm un fotbal frumos”. Zeljko Kopic continuă seria excelentă VIDEO | ”Îmi place să jucăm un fotbal frumos”. Zeljko Kopic continuă seria excelentă
”Suntem obişnuiţi”. Jucătorul Oţelului a reacţionat după ce a fost luat de guler în timpul meciului de antrenor ”Suntem obişnuiţi”. Jucătorul Oţelului a reacţionat după ce a fost luat de guler în timpul meciului de antrenor
Disputa Mbappe - PSG: clubul refuză în continuare să plătească şi face apel Disputa Mbappe - PSG: clubul refuză în continuare să plătească şi face apel
VIDEO | Oţelul - Dinamo 1-1. Echitate între formaţiile ce au impresionat în startul de sezon VIDEO | Oţelul - Dinamo 1-1. Echitate între formaţiile ce au impresionat în startul de sezon
A fost găsit înlocuitorul lui Vassaras la şefia CCA! "Trebuie forţe proaspete" A fost găsit înlocuitorul lui Vassaras la şefia CCA! "Trebuie forţe proaspete"
Mihai Stoica a auzit că Gigi Becali a fost chemat la Comisii şi a reacţionat! "În 1989, în decembrie, au fost oameni care au murit pentru ca să putem vorbi" | EXCLUSIV Mihai Stoica a auzit că Gigi Becali a fost chemat la Comisii şi a reacţionat! "În 1989, în decembrie, au fost oameni care au murit pentru ca să putem vorbi" | EXCLUSIV

VIDEO | Papură se aşteaptă să fie demis! "Nu e nimic nou sub soare. Antrenorul plăteşte, chiar dacă jocul a arătat bine"

CS Universitatea Craiova Publicat de Andrei Ionascu pe 29 ian 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38230/19938392/2/rps3237.jpg

Universitatea Craiova a remizat pe teren propriu cu FC Argeş, scor 1-1, în etapa a 20-a din Liga 1, în direct pe Look Sport+. Este al şaselea rezultat de egalitate la rând pentru 'alb-albaştri', care riscă să rămână în urmă în lupta pentru titlu. Antrenorul Craiovei, Corneliu Papură, se aşteaptă să fie demis, chiar dacă este de părere că jocul echipei a fost bun.

Universitatea Craiova este fără victorie în ultimele şapte meciuri de campionat. Fanii echipei i-au cerut demisia lui Corneliu Papură, atât pe reţelele de socializare, cât şi prin intermediul unor bannere afişate în oraş.

Mamut a deschis scorul pentru Craiova în minutul 64, reuşind primul gol în Liga 1. Malele, autorul unei ratări uluitoare pentru FC Argeş, a înscris în minutul 68. Oaspeţii au jucat în inferioritate numerică din minutul 84, după eliminarea lui Drăghici, pentru proteste la adresa arbitrului.

Universitatea Craiova se menţine pe locul 3 în clasament, dar distanţa faţă de liderul FCSB se poate mări la 8 puncte.

"Chiar meritam să câştigăm în seara asta. Am avut situaţii mari de gol, dar din păcate nu am reuşit să le transformăm în goluri. Este o decizie a jucătorului în faţa porţii. Cu toţii avem aşteptări mai mari de la noi, pentru că tot facem egaluri. Avem nevoie de puncte mai multe. Avem pretenţii de la fiecare jucător să dea mai mult. Absenţa oricărui jucător contează, iar Koljic, fiind golgheter, are un rol important.

Suntem răniţi, depinde de noi dacă ne ridicăm şi luptăm sau cedăm. Este doar o alegere. Apăsarea este că nu înscriem şi nu câştigăm. Tot egal, tot egal, aici presiunea este de a câştiga. Dacă ne dorim mai mult decât anul trecut, trebuie să câştigăm mai multe puncte.

Nu ştiu nimic dacă vine Reghecampf sau ce va întâmpla. Ceea ce ştiu e că muncesc în fiecare zi, atât timp cât mi se va da încredere. Dar regulile sunt foarte clare la fotbal, nu e nimic nou sub soare. În general, antrenorul plăteşte, chiar dacă jocul a arătat bine, ne-am creat situaţii de gol", a spus Corneliu Papură, la finalul partidei cu FC Argeş.

Clasamentul Ligii 1

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri