Ultima oră
Ons Jabeur a anunţat că nu va mai evolua în acest sezon Ons Jabeur a anunţat că nu va mai evolua în acest sezon
VIDEO | Rapid - ”U” Cluj, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. „Sepcile Roşii” au deschis scorul, în urma unei faze superbe VIDEO | Rapid - ”U” Cluj, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. „Sepcile Roşii” au deschis scorul, în urma unei faze superbe
A fost anunţată echipa României pentru turneul final BJK Cup! Cele cinci sportive alese de Horia Tecău A fost anunţată echipa României pentru turneul final BJK Cup! Cele cinci sportive alese de Horia Tecău
Louis Munteanu a spus că e mai inteligent decât fundaşii de la FCSB! Replica lui Dawa Louis Munteanu a spus că e mai inteligent decât fundaşii de la FCSB! Replica lui Dawa
MM Stoica, dat pe spate de preferatul lui Becali: ”A fost concentrat” | VIDEO EXCLUSIV

MM Stoica, dat pe spate de preferatul lui Becali: ”A fost concentrat” | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Marius Măldărăşanu, dezamăgit după reimza cu UTA. „Simt frustrare, simt frustrare” VIDEO | Marius Măldărăşanu, dezamăgit după reimza cu UTA. „Simt frustrare, simt frustrare”

VIDEO | ”Nu sunt mulţumit”. Dorinel Munteanu, supărat după ce a ratat victoria în prelungiri la Arad

Oțelul Galați Publicat de Daian Cutu pe 10 aug 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/40006/21698630/3/uta-arad-sc-otelul-galati-superliga-superbet-10-08-2024-1.jpg

Oţelul Galaţi a încheiat la egalitate în deplasare, 1-1, cu UTA Arad, în etapa a 5-a din Superligă. Gălăţenii rămân lideri în Superligă.

Antrenorul moldovenilor, Dorinel Munteanu, a declarat că este dezamăgit de faptul că o greşeală pe final i-a costat pe elevii săi victoria.

”La ultima fază am comis acea greşeală, adversarul nostru nu a avut nimic concret. Nu sunt mulţumit, trebuia să câştigăm azi.

Cu regulamentele lor care sunt interpretabile nu avem ce să facem. Sunt mulţumit de jocul echipei”, a spus Munteanu, la final de meci.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Oțelul Galați

Ultimele articole Toate articolele