Ultima oră
Tragedie la CSM Târgovişte! Jucătoarea americană Marie Tyra Whitehead, găsită decedată în apartament Tragedie la CSM Târgovişte! Jucătoarea americană Marie Tyra Whitehead, găsită decedată în apartament
Claude Makelele a demisionat de la Asteras Tripolis după doar trei meciuri Claude Makelele a demisionat de la Asteras Tripolis după doar trei meciuri
Irina Begu a fost eliminată de Bernarda Pera în primul tur la Wuhan Open Irina Begu a fost eliminată de Bernarda Pera în primul tur la Wuhan Open
Naomi Osaka nu va evolua la Japan Open Naomi Osaka nu va evolua la Japan Open
VIDEO | FC Bihor - FCU Craiova 1-1, în direct pe Prima Sport 1. Moga egalează! VIDEO | FC Bihor - FCU Craiova 1-1, în direct pe Prima Sport 1. Moga egalează!
Nelu Varga a anunţat suma pentru care îl dă pe Louis Munteanu la FCSB! Nelu Varga a anunţat suma pentru care îl dă pe Louis Munteanu la FCSB!

VIDEO | ”Nu am reuşit să găsim spaţii pentru a ieşi”. Drăguşin a identificat punctul forte al israelienilor

Echipa nationala Publicat de Daian Cutu pe 10 sep 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38206/21310513/1/dra.jpg

Reprezentativa României a remizat pe Arena Naţională, scor 1-1, cu selecţionata Israelului, într-un meci din grupa I de calificare la Campiontul European din 2024.

”Tricolorii” au 9 puncte, întregistrând până acum două victorii şi trei remize.

Fundaşul Radu Drăguşin a făcut un meci solid. La flash-interviuri, acesta a declarat că la meciul cu Kosovo situaţia va fi diametral opusă.

”Am dat gol destul de repede şi am reuşit să deblocăm meciul. Doar că, după aceea ne-au făcut un pressing foarte sus, avansat, din care nu am reuşit să ieşim. Am fost nevoiţi să apelăm la minge lungă, pe punct fix şi să jucăm mingea ”a doua”.

Aceasta a fost dinamica meciului. Din păcate, nu am reuşit să găsim spaţii pentru a ieşi cu mingea jos.

Vom pregăti cât de bine putem meciul cu Kosovo, care va fi unul total diferit. Vor veni montaţi”,
a spus Drăguşin, după meci.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri