Ultima oră
Ons Jabeur a anunţat că nu va mai evolua în acest sezon Ons Jabeur a anunţat că nu va mai evolua în acest sezon
VIDEO | Rapid - ”U” Cluj, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. „Sepcile Roşii” au deschis scorul, în urma unei faze superbe VIDEO | Rapid - ”U” Cluj, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. „Sepcile Roşii” au deschis scorul, în urma unei faze superbe
A fost anunţată echipa României pentru turneul final BJK Cup! Cele cinci sportive alese de Horia Tecău A fost anunţată echipa României pentru turneul final BJK Cup! Cele cinci sportive alese de Horia Tecău
Louis Munteanu a spus că e mai inteligent decât fundaşii de la FCSB! Replica lui Dawa Louis Munteanu a spus că e mai inteligent decât fundaşii de la FCSB! Replica lui Dawa
MM Stoica, dat pe spate de preferatul lui Becali: ”A fost concentrat” | VIDEO EXCLUSIV

MM Stoica, dat pe spate de preferatul lui Becali: ”A fost concentrat” | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Marius Măldărăşanu, dezamăgit după reimza cu UTA. „Simt frustrare, simt frustrare” VIDEO | Marius Măldărăşanu, dezamăgit după reimza cu UTA. „Simt frustrare, simt frustrare”

VIDEO | ”Nenumărate ocazii de a fi periculoşi”. Dorinel Munteanu dezamăgit după remiza de la Ploieşti

Oțelul Galați Publicat de Daian Cutu pe 23 aug 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/40006/21710908/2/fc-petrolul-ploiesti-sc-otelul-galati-superliga-superbet-23-08-2024-1.jpg

Petrolul Ploieşti a încheiat la egalitate pe teren propriu, scor 0-0, contra celor de la Oţelul Galaţi, în primul meci al etapei a şaptea din Superligă.

Într-un meci fără valenţe deosebite, Oţelul a avut primele ocazii ale meciului de la Ploieşti, prin Cisotti (min. 16) şi Papp (min. 17). Gazdele au cerut un penalti în minutul 36, la o cădere în careul gălăţean a lui Tudorie, dar arbitrul Rareş Vidican nu a acordat nimic. Partea secundă a fost săracă în faze de poartă şi partida s-a încheiat fără gol marcat, 0-0.

Deşi echipa sa a scos un punct în deplasare, Dorinel Munteanu nu a fost mulţumit de anumite aspecte din jocul elevilor săi.

 

”Nenumărate ocazii de a fi periculoşi, dar ne-a lipsit ultima pasă. Mesajul meu a fost acela că jucătorii nu trebuiau să se mulţumească cu puţin. Altfel nu câştigi.

În rest, nici ei nu au avut ocazii, noi am avut multe posibilităţi de contraatac, dar ne-a lipsit ultima pasă. Oţelul are mereu ambiţii mai mari, anul ăsta îmi doresc la fel, toţi trebuie să îneleagă. E ca o rugăciune, ca să spun aşa pentru jucători. Aşa se munceşte la Oţelul,

Pe jumătate dintre jucători îi feicit pentru că au depus un efort mare.

Aştept ca jucătorii noi să aducă un plus valoare ehipei şi omogenităţii. Mai am răbdare, nu foarte mult, dar plusurile treuie să se vadă în rezultate”
, a spus Munteanu, după meci.

mail-share icon Email
viewscnt

Oțelul Galați

Ultimele articole Toate articolele