Ultima oră
Costin Lazăr a explicat de ce a plecat de la Câmpulung Costin Lazăr a explicat de ce a plecat de la Câmpulung
Un oficial din Superligă este de partea lui Dorinel Munteanu! "Merită felicitat" Un oficial din Superligă este de partea lui Dorinel Munteanu! "Merită felicitat"
Ngezana nu va juca cu Petrolul Ngezana nu va juca cu Petrolul
Dorinel Munteanu a continuat tirada şi la conferinţa de presă! "Eu fac legea aici" Dorinel Munteanu a continuat tirada şi la conferinţa de presă! "Eu fac legea aici"
Gestul pe care a vrut să îl facă Korenica după moartea tatălui său Gestul pe care a vrut să îl facă Korenica după moartea tatălui său
LIVE VIDEO | CSM Focşani - FCU Craiova 0-1, în direct la Prima Sport 1! Sidibe a deschis scorul

LIVE VIDEO | CSM Focşani - FCU Craiova 0-1, în direct la Prima Sport 1! Sidibe a deschis scorul

VIDEO | ”Ne-au dominat”. Costel Gâlcă o bate pe Sepsi şi urcă Universitatea Craiova pe primul loc

CS Universitatea Craiova Publicat de Daian Cutu pe 11 aug 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38230/21699466/1/sepsi-osk-sfantu-gheorghe-universitatea-craiova-superliga-superbet-11-08-2024-1.jpg

Universitatea Craiova a învins în deplasare, scor 2-1, formaţia Sepsi OSK, într-un meci din etapa a cincea a Superligii.

Oltenii sunt lideri în clasament, iar tehnicianul Costel Gâlcă a tras concluziile disputei din Covasna.

"Puteam să încheiem meciul în momentul acela. Probabil se desfăceau şi mai mult, lăsau spaţii şi mai mari. E o echipă agresivă, care vine cu centrări multe, aşa au şi marcat.

Ne-au dominat, da, dar pe noi ne interesa să profităm de spaţiile pe care le lasă. În unele momente n-am avut liniştea necesară să temporizăm. Am spus-o de atâtea ori, e un jucător cu o calitate individuală de invidiat care face diferenţa în fotbalul românesc. Paradela e un jucător cu personalitate mare, aleargă foarte mult, ajută mult echipa, sper să se integreze repede şi ceilalţi care au venit. Koljic a luptat cât a putut, dar da, a ieşit accidentat.

E începutul, mai vedem, putem să vorbim mai multe după 10 etape. Echipa mea trebuie să aibă multă omogenitate, să crească din punct de vedere fizic. Banca poate juca şi mijlocaş, s-a văzut că după intrarea lui am putut să avem mai mult mingea”,
a spus Gâlcă, la final de meci.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri