Ultima oră
Ofertă oficială pentru Darius Olaru, căpitanul FCSB-ului! Ofertă oficială pentru Darius Olaru, căpitanul FCSB-ului!
VIDEO | Csikszereda - CSM Focşani 1-0, în direct Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Dolny reia superb din afara careului VIDEO | Csikszereda - CSM Focşani 1-0, în direct Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Dolny reia superb din afara careului
Fotbalistul care a refuzat să mai joace pentru România, la AC Milan! Anunţ incredibil în Italia Fotbalistul care a refuzat să mai joace pentru România, la AC Milan! Anunţ incredibil în Italia
Breaking News! Legenda imensă a Barcelonei s-a retras: ”Jocul continuă!”

Breaking News! Legenda imensă a Barcelonei s-a retras: ”Jocul continuă!”
VIDEO | Peste 500 de suporteri, majoritatea copii, prezenţi la antrenamentul ”Generaţiei de Suflet” VIDEO | Peste 500 de suporteri, majoritatea copii, prezenţi la antrenamentul ”Generaţiei de Suflet”
Adrian Şut a părăsit cantonamentul naţionalei din motive medicale. Victor Dican, convocat în premieră Adrian Şut a părăsit cantonamentul naţionalei din motive medicale. Victor Dican, convocat în premieră

VIDEO | Naţionala a început antrenamentele pentru ”dubla” cu Israel şi Kosovo. Răzvan Burleanu i-a supervizat pe ”tricolori”

Echipa nationala Publicat de Daian Cutu pe 4 sep 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38206/21304911/1/burleanu.png

Meciurile care ne pot duce la Euro 2024 se văd la Prima TV.  Susţinem Naţionala lui Edi Iordănescu iar în ziua meciului, pe 9 septembrie, televiziunile din Grupul Clever vor acorda spaţii ample partidei. Cu mic, cu mare, strigăm într-un singur glas “Hai, România!”

Jucătorii noştri au început antrenamentele la Mogoşoaia, iar preşedintele FRF, Răzvan Burleanu a venit să asiste la pregătirea coordonată lui Edi Iordănescu.

Ultimul venit în rândurile ”tricolorilor” a fost Răzvan Marin. Cinci jucători care au avut meciuri duminică s-au pregătit doar la sală, urmând ca zilele următoare să intre în progra cu colegii.

Daniel Bîrligea, în culmea fericirii pentru că a fost convocat

"Vreau să dau tot ce pot pentru naţionaşlă, pentru a onora acest tricou. Cu siguranţă a fost un pas greu, dar vreau să dau totul. Terminasem antrenamentul şi am primit mesaj de la Cristi Dragota, care mi-a zis să-mi fac bagajul. Am sunat-o pe mama şi i-am spus că nu mă mai duc acasă. Ea a fost mereu lângă mine. Toată familia şi prietenii au fost fericiţi şi m-au încurajat.  Camora şi Manea (n.r. - coechipierii de la CFR Cluj) m-au felicitat, mi-au spus ce să fac, cum sî intru în echipă mai bine, mi-au dat o mână de ajutor. Avem atacanţi buni, va fi competiţie mare, voi da tot ce pot”, a spus el.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri