Ultima oră
VIDEO | Lecce – Parma 2-2. Remiză dramatică în derby-ul românesc din Serie A VIDEO | Lecce – Parma 2-2. Remiză dramatică în derby-ul românesc din Serie A
VIDEO | Real Madrid a făcut spectacol cu Espanyol VIDEO | Real Madrid a făcut spectacol cu Espanyol
VIDEO | Daniel Bîrligea a debutat la FCSB, dar a fost înlocuit la pauză şi a reacţionat: „Nu ştiu dacă din fericire sau din supărare” VIDEO | Daniel Bîrligea a debutat la FCSB, dar a fost înlocuit la pauză şi a reacţionat: „Nu ştiu dacă din fericire sau din supărare”
E gata! Tony revine în fotbalul românesc E gata! Tony revine în fotbalul românesc
Gigi Becali, prima reacţie după debutul lui Bîrligea! "Să nu cumva" Gigi Becali, prima reacţie după debutul lui Bîrligea! "Să nu cumva"
Gigi Becali s-a contrazis singur! "Unde e faultul? / E fault clar!" Gigi Becali s-a contrazis singur! "Unde e faultul? / E fault clar!"

VIDEO | Mircea Rednic şi-a expus public supărările. ”Mi-aş fi dorit mai mult”

UTA Arad Publicat de Daian Cutu pe 29 iul 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38243/21685677/3/uta-arad-fc-universitatea-cluj-superliga-superbet-29-07-2024-2.jpg

UTA Arad a încheiat la egalitate, 0-0, meciul disputat în compania echipei Universitatea Cluj, în etapa a treia a Superligii.

Fără victorie în acest sezon, Mircea Rednic s-a declarat dezamăgit de faptul că nu are soluţii ofensive şi speră să primească întăriri.

”Nu putem să fim mulţumiţi când facem egal acasă, dar după joc este un rezultat echitabil. Ne-am anihliat, poate a fost prea tacticizat acest joc. Ambele echipe au avut câte o ocazie importantă, în rest s-a jucat între cele două careuri.

Am un singur atacant. Fundaşi centrali îi am doar Benga şi Conte. Pe bancă am avut 6 underi. Mi-aş fi dorit mai mult din aceste 3 meciuri. Sper ca săptămâna viitoare să vină cei doi jucători şi să am mai multe soluţii.

De ce să nu rişti când poţi urca cu mingea? Când aveam ocazia de a pasa înainte, o făceam înapoi. Ambele echipe s-au apărat foarte bine. Nu am reuşit să ne surprindem. Nu sunt îngrijorat, poate în primul meci am fi meritat să câştigăm. Am jucat cu Rapid, cu Universitatea Craiova, echipe cu bugete mari”, a declarat Rednic, la finel de meci.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

UTA Arad

Ultimele articole Toate articolele