Ultima oră
Ons Jabeur a anunţat că nu va mai evolua în acest sezon Ons Jabeur a anunţat că nu va mai evolua în acest sezon
VIDEO | Rapid - ”U” Cluj, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. „Sepcile Roşii” au deschis scorul, în urma unei faze superbe VIDEO | Rapid - ”U” Cluj, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. „Sepcile Roşii” au deschis scorul, în urma unei faze superbe
A fost anunţată echipa României pentru turneul final BJK Cup! Cele cinci sportive alese de Horia Tecău A fost anunţată echipa României pentru turneul final BJK Cup! Cele cinci sportive alese de Horia Tecău
Louis Munteanu a spus că e mai inteligent decât fundaşii de la FCSB! Replica lui Dawa Louis Munteanu a spus că e mai inteligent decât fundaşii de la FCSB! Replica lui Dawa
MM Stoica, dat pe spate de preferatul lui Becali: ”A fost concentrat” | VIDEO EXCLUSIV

MM Stoica, dat pe spate de preferatul lui Becali: ”A fost concentrat” | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Marius Măldărăşanu, dezamăgit după reimza cu UTA. „Simt frustrare, simt frustrare” VIDEO | Marius Măldărăşanu, dezamăgit după reimza cu UTA. „Simt frustrare, simt frustrare”

VIDEO | Mircea Lucescu i-a răspuns lui Dorinel Munteanu! "El nici nu exista"

Fotbal Romania Publicat de Tudor Moisa pe 6 aug 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/40167/21693591/1/profimedia-0832855234.jpg

Mircea Lucescu este noul selecţioner al României. Marele anternor a fost prezentat, astăzi, la Casa Fotbalului.

În urmă cu mai multe zile, Dorinel Munteanu a oferit o declaraţie ciudată, spunând că Mircea Lucescu va putea să ajute cu adevărat, într-un final, fotbalul românesc.

Întrebat la conferinţă despre declaraţia dată de liderul all-time al selecţiilor, Mircea Lucescu a ţinut să îi amintească lui Dorinel Munteanu performanţele pe care le-a realizat în fotbalul românesc.

"Era prea mic. În momentul în care eu scoteam fotbalul românesc la suprafaţă, el poate nici nu exista sau poate avea trei ani. 

Lucrurile pe care le-am făcut cu echipa naţională, jucător la echipa naţională, căpitan al echipei naţionale, jucător la Dinamo, calificările în competiţiile europene, antrenor al echipei naţionale, antrenor la Corvinul Hunedoara.

În meciul cu Argentina de dinainte de Mondialul din 1982 erau cinci jucători de la Corvinul titulari la echipa naţională, Ce am făcut eu pentru echipa naţională ... poate nu a văzut toate acele imagini din 1982, 1983 cu Belodedici, Lăcătuş, Balint, Klein, Andone, Rednic, toţi jucători tineri. Mai departe cu Răducioiu, Lupescu, Sabău, Lupu, chiar nu am făcut nimic?

Mai ales ca anternor trebuia să îşi dea seama de asta.

Ce am făcut eu pentru Hagi ca să ajungă la Campionatul Mondial, să fie cel mai bun jucător ... el trebuia să fie cel mai bun acolo. Dacă acel gol nu venea de la Andersson, Hagi ar fi fost numărul 1 mondial şi juca în Serie B la Brescia. Mai mult decât am făcut nu puteam să fac", a spus Mircea Lucescu.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Fotbal Romania

Ultimele articole Toate articolele