Ultima oră
Ofertă oficială pentru Darius Olaru, căpitanul FCSB-ului! Ofertă oficială pentru Darius Olaru, căpitanul FCSB-ului!
VIDEO | Csikszereda - CSM Focşani 1-0, în direct Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Dolny reia superb din afara careului VIDEO | Csikszereda - CSM Focşani 1-0, în direct Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Dolny reia superb din afara careului
Fotbalistul care a refuzat să mai joace pentru România, la AC Milan! Anunţ incredibil în Italia Fotbalistul care a refuzat să mai joace pentru România, la AC Milan! Anunţ incredibil în Italia
Breaking News! Legenda imensă a Barcelonei s-a retras: ”Jocul continuă!”

Breaking News! Legenda imensă a Barcelonei s-a retras: ”Jocul continuă!”
VIDEO | Peste 500 de suporteri, majoritatea copii, prezenţi la antrenamentul ”Generaţiei de Suflet” VIDEO | Peste 500 de suporteri, majoritatea copii, prezenţi la antrenamentul ”Generaţiei de Suflet”
Adrian Şut a părăsit cantonamentul naţionalei din motive medicale. Victor Dican, convocat în premieră Adrian Şut a părăsit cantonamentul naţionalei din motive medicale. Victor Dican, convocat în premieră

VIDEO | Mesajul lui Răzvan Lucescu înainte de meciurile echipei naţionalei: ”Au făcut paşi în faţă!”

Echipa nationala Publicat de Daian Cutu pe 4 sep 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38206/21304864/2/captura-ecran-1097.png

Meciurile care ne pot duce la EURO 2024 se văd la Prima TV. Susţinem naţionala lui Edi Iordănescu iar în ziua meciului, la 9 septembrie, televiziunile din Grupul Clever vor acorda spaţii ample partidei. Cu mic, cu mare, strigăm într-un singur glas “Hai, România! Fii PRIMA!”

Pe Arena Naţională, pe 9 septembrie, de la 21.45, tricolori îşi joacă şansa de calificare la Euro 2024 şi milioane de români le vor face galerie în faţa micului ecran. În ziua premergătoare meciului, Prima TV, Prima News şi Prima Sport difuzează interviuri şi reportaje din cantonamentul Naţionalei.

Înainte de meciurile naţionalei, Răzvan Lucescu a tras mai multe concluzii. El a lăudat naţionala din Israel şi susţine că fotbalul de acolo a făcut paşi în faţă. 

”Israel a făcut paşi mari în faţă. Are şi echipe care dau jucători buni, cu agresivitate. Cu determinare. Au un spirit foarte bun”, a spus Răzvan Lucescu, înainte de meciurile naţionalei. 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri